Cosmopolitan nr 12 (259)/2018

- czasopisma
- 2018-11-08
- 2018-11-08
Lepiej późno niż wcale? A może lepiej wcześniej niż później? Bądź w końcu szczęśliwa!
Nie ma co czekać, gdy życie przepływa między palcami. Zamiast narzekać, weź sprawy w swoje ręce i zacznij być… szczęśliwa, a przynajmniej szczęśliwsza. Pewnie nie zdajesz sobie sprawy z tego, że nawyki obecne w Twojej codzienności definiują jakość Twojego życia.
To one warunkują, kim jesteś i czy osiągasz swoje cele. W tym numerze staramy się zadbać właśnie o to, być zaczęła te cele osiągać… szybciej niż później. Tak jak Nina Dobrev - gwiazda okładki. Za chwilę skończy 30 lat i udowadnia, że pomimo dość przykrych sytuacji, które spotkały ją w ostatnim czasie nie zamierza się poddawać, zmieniać swoich planów, chce dalej grać i być po prostu szczęśliwa! (wywiad - str. 30).
Rok dobiega końca i już za chwilę będziemy snuć noworoczne plany: „W 2019 na pewno uda mi się zmienić pracę, schudnąć, przytyć, skończyć jakiś ciekawy kurs czy zacząć coś całkowicie nowego”. Jednak po co czekać do nowego roku.
Już teraz wybierz się do swojego szefa po podwyżkę (str. 44),a w międzyczasie rzuć palenie! (str. 78) i naucz się najcudowniejszego łóżkowego trendu „Cuddle Sutra” (str. 58). Jeśli zaś dobry humor ci nie dopisuje, postaraj się do poprawić „Dietą na szczęście” (str. 84). Do tego redakcja Cosmo poleca swoje ukochane miejsca, gdzie czuje się najlepiej (str. 134). Może właśnie tam i Wy znajdziecie wytchnienie? Niech Wasze życie będzie bardziej COSMO.
Kup Cosmopolitan nr 12 (259)/2018 w ulubionej księgarni
Oceny książki Cosmopolitan nr 12 (259)/2018
Tagi i tematy do książki Cosmopolitan nr 12 (259)/2018
Cytaty z książki Cosmopolitan nr 12 (259)/2018
Kindness is like a boomerang, always returns. Spread it to get it! / Dobro jest jak bumerang, zawsze powraca. Rozsiewaj je, by do ciebie powróciło. (Nina Dobrev).

OPINIE i DYSKUSJE o książce Cosmopolitan nr 12 (259)/2018