Until Ashlyn

- Until Her (tom 3)
- 2016-12-27
- 2016-12-27
- angielski
Dillon Keck knew Ashlyn Mayson was drunk when she suggested they get married. He knew he should have taken her back to their hotel room and put her to bed. Instead, he did what he had been craving to do since the moment they met.
Claim her as his.
Waking up married in Vegas isn't something Ashlyn Mayson ever thought would happen to her. Having Dillon, her boss, a man she thinks is a dick, insist they stay married is absurd, but every time he touches her, she gets lost in him and wonders if maybe they are meant to be together.
But someone isn't happy for Dillon and Ashlyn and their new found romance, and they're willing to do anything to keep them apart. Even commit murder.
Kup Until Ashlyn w ulubionej księgarni
- 2019 4
- Ebook 3
- Romans 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Until Ashlyn
Co się zdarzyło w Las Vegas zostaje w Vegas.
Miałam długą przerwę od książek tej autorki i z biegiem czasu się przekonuje że są one pisane na jedno kopyto, dlatego też w małych dawkach jest ok, ale w większych nie dziękuję.
Mamy tutaj
- typowego samca Alfę - Dilona
- Ashlyn dziewczyna/kobieta która nie da sobie w kaszę dmuchać, lubi postawić na swoim, ale czasem też dobrze się czuje jak się ktoś nią zaopiekuję
- wątek kryminalny, w tym przypadku coś z nim poszło nie tak, ponieważ miała wrażenie że było pisany tylko po to żeby był nic nie wnosił do fabuły.
W ogóle cała książka wypadła słabo na tle pozostałych, które miałam przyjemność czytać, jednakże jest coś w książkach autorki, ponieważ co jakiś czas do nich wracam.
Co się zdarzyło w Las Vegas zostaje w Vegas.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPamiętajcie nie wolno spożywać dużej ilości alkoholu w Vegas, ponieważ skończycie jak Ashlyn - z obrączką na palcu.
Mamy tutaj
- typowego samca Alfę...
Jak zwykle dobrze się bawiłam czytając książkę z tej serii. Ashlyn okazała się pozytywnie zakręcona, a sposób w jaki pożerała ciastka w całości do tej pory mnie przeraża :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPomysł na połączenie Ashlyn i Dillona bardzo fajny i ciekawy. Jednak muszę przyznać, że pomimo tego, że polubiłam Dillona i to bardzo tak moje serce skradł Wes (mężczyzna July).
Ciekawa książka, na podobnym poziomie jak poprzednie. Męczyły mnie jedynie trochę skróty w akcji.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lubię wracać do książek pani Reynolds, które mają ze sobą wiele wspólnego. Najpierw były chłopaki z rodziny Mayson a teraz możemy poczytać o ich dzieciach. Przy takiej liczbie członków trudno jest zachować odpowiedni poziom pisania. Ciężko jest zaskoczyć czytelnika i porwać go nową historią.
Początkowo myślałam, że ta część będzie nudna i nic ciekawego się nie wydarzy. Zaczęło się trochę chaotycznie,ale sytuacja się rozwinęła i nawet mnie zaskoczyła. Jest oczywiście wątek miłosny, upór i złość (jak to u kobiet często bywa). Są również niebezpieczne i dramatyczne chwile, które zmobilizowały do działania całą rodzinę.
Ashlyn Mayson młoda pani stomatolog wpadła w oko swojemu szefowi. Bardzo się przed nim broniła że względu na jego przeszłość czy może niejasną teraźniejszość?
Dillon Keck był stanowczym i pewnym siebie mężczyzną. Wspólny wyjazd na konwencję stomatologów,do Vegas, stał się wspaniałą okazją do zacieśniania więzi z piękną kobietą. Wiadomo, że w tym mieście pełnym różnych pokus, ludzie podejmują decyzję,o których później nie pamiętają. Jedną z nich był ślub Ashlyn i Dillona. Jeden wieczór zmienił całe życie,co zupełnie jemu nie przeszkadzało. Od dawna ubiegał się o jej uwagę.
Był denerwujący i apodyktyczny a przy tym cholernie seksowny. I jak nie zatracić się przy takim mężczyźnie? Przy nim czuła się spełniona, choć jego dotychczasowy związek z Isla, budził w niej niepokój.
Wszystko można rozwiązać dzięki rozmowie. Stałe domysły i ukrywanie prawdy nikomu nie wychodzi na dobre.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPoczątkowo myślałam, że ta część będzie nudna i nic ciekawego się nie...
Trzecia z serii Until Her. Ashlyn Mayson pochodzi z wielkiej, kochającej się rodziny w Tennessee. Pracuje w gabinecie dentystycznym, a jej życie wpada w chaos, gdy wspaniały mężczyzna o imieniu Dillon Keck przejmuje praktykę. Jest apodyktyczny, denerwujący i totalny palant, który zmienia wszystko i wydaje się, że jego misją jest sprawić, by było jej trudno. Ashlyn i Dillon udają się do Las Vegas na zjazd dentystyczny. Ashlyn jest wściekła, gdy dowiaduje się, że będą dzielić pokój, ale niechętnie się zgadza, ponieważ Dillon zawsze był z nią bardzo profesjonalny i nigdy nie wykazywał zainteresowania na poziomie osobistym. Następnego dnia Ashlyn budzi się z obrączką na palcu. Jest przerażona, że poślubia swojego pysznego, kontrolującego szefa, żąda natychmiastowego rozwodu. Dillon zachowuje się całkowicie spokojnie i nalega, aby pozostali małżeństwem. Potajemnie pragnął Ashlyn od dłuższego czasu, a teraz, gdy ją zdobył, nie ma planów, by ją puścić. Ashlyn nie może zaprzeczyć, że łączy ich chemia, a przyjemność, jaką przynosi jej ten mężczyzna, jest niesamowita. Zakochuje się w nim i zostaje całkowicie pochłonięta przez tego intensywnego, seksownego, alfa mężczyznę. Rosną prawdziwe uczucia i wkrótce nie wyobraża sobie życia bez niego.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRewelacyjna książka. Zawiera wszystko to co lubię w romansach. Seksowny facet w typie alfa male który jest zdeterminowany żeby zdobyć swoją kobietę. Wiele przezabawnych dialogów oraz akcji no i oczywiście gorący seks.