DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II

- religia
- 2009-01-01
- 2009-01-01
Wspomnienia o Janie Pawle II. O papieżu - Polaku opowiadają: koledzy ze szkoły Karola Wojtyły: Teofil Bojeś, Stanisław Jura, Witold Karpiński, Eugeniusz Mróz; a także jego znajomi z Wadowic i Krakowa: Zofia Siłkowska, Halina Kwiatkowska, Danuta Michałowska, Franciszek Sojka, ks. Michał Szafarski SDB, Krystyna Górska, ks. infułat Stanisław Małysiak, Józefa Hennelowa, ks. abp Stanisław Nowak, kard. Marian Jaworski, o. Leon Knabit OSB, ks. bp Tadeusz Pieronek, ks. abp Ignacy Tokarczuk, o. Hieronim Warachim OFMCap., Wanda Błeńska, Adam Bujak, o. Hieronim Fokciński SJ, Maria Fołtyn, ks. bp Janusz Kaleta, Tadeusz Matkowski, Wanda Sawkiewicz, ks. abp Mieczysław Mokrzycki.
Kup DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II w ulubionej księgarni
Oceny książki DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II
5 użytkowników ma tytuł DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II na półkach głównych- Przeczytane 5
Cytaty z książki DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II
Dodaj cytat z książki DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce DAR ŚWIĘTOŚCI. Nieznane i zaskakujące wspomnienia o Janie Pawle II