Bezgraniczna otwartość

- 2016-01-01
- 2016-01-01
- 9788365442000
- Maciej Lorenc
Bezgraniczna otwartość to zachwycająca, pełna mądrości, radości i świeżego spojrzenia książka, której przesłanie sprowadza się do prostej zasady: pozwól Boskości kierować twoim życiem, a porzucisz wreszcie ciężki bagaż nadziei, lęków i zmagań z rzeczywistością. Pomaga odpowiedzieć na pytania, które zadaje sobie każdy z nas: „Jak przestać się martwić?”, „Jak poczuć się bezpiecznie?” czy – najważniejsze ze wszystkich – „Kim jestem?”.
Jak zapewnia autorka, Tosha Silver, wsłuchanie się w głos wewnętrznej Boskości pozwala odnaleźć zgodny z zamysłem Wyższej Organizującej Zasady życiowy cel, który daje poczucie spełnienia i szczęście, oraz podążać ścieżką życia w sposób bezwysiłkowy. Uniwersalizm tej książki sprawia, że posłuży zarówno osobom uduchowionym, jak i sceptykom.
Autorka pokazuje, w jaki sposób otworzyć się na Boskość jako Źródło finansowego, emocjonalnego i duchowego dostatku, przez co zyskujemy dostęp do nieograniczonych zasobów, umożliwiamy Wszechświatowi obdarowanie nas wszelkim dobrem, a wszystkie nasze potrzeby, materialne i niematerialne, są zaspokajane w doskonały sposób. Książka uczy sztuki podążania za wewnętrznym przewodnikiem, dzięki czemu stajemy się elementem Boskiego Porządku. Zapoznaje z prostymi, skutecznymi i doskonałymi do zastosowania na co dzień praktykami wywodzącymi się z różnych tradycji duchowych. Ukazuje, jak korzystać z własnej wewnętrznej mocy, wyjść ze świadomości ofiary oraz stać się prawdziwie samodzielną i szczęśliwą istotą.
Kup Bezgraniczna otwartość w ulubionej księgarni
Oceny książki Bezgraniczna otwartość
37 użytkowników ma tytuł Bezgraniczna otwartość na półkach głównych- Chcę przeczytać 22
- 2016 1
- 2019 1
- 6. DUCHOWOŚĆ 1
- Ezoteryka 1
- ➤ Posiadam (jako eBook) 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bezgraniczna otwartość
Cudna! <3
Cudna! <3
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tobardzo mdła książka, w duchu modlitwa jest odpowiedzią na wszystko
bardzo mdła książka, w duchu modlitwa jest odpowiedzią na wszystko