Beauty Sleeps

- 2015-08-23
- 2015-08-23
- angielski
- 9781519763082
Xavier has watched Gwen for years, sneaking outside her window just to watch her sleep. She calls to him in a way he doesn't understand.
After he loses his mom and his sister in a tragic accident, he disappears into the woods and lets his wolf take over.
Gwen has been waiting around for her knight in shining armor to show up, but years have passed since she reached her mating age, and he still hasn't come.
When Xavier makes his way back to Gray Ridge, one scent captivates him like no other...
He's on a mission. Claiming Gwen as his mate is all that matters, even if she doesn't remember him.
What he isn't prepared for is Alpha Stone keeping them apart.
:Warning: This fairy tale contains a hero in desperate need of his sleeping beauty, a heroine who wants to mate with her beast, and an alpha trying to keep it from happening. This is meant to be over-the-top, extra sweet, and lots of fun. Come roll around in it.
Kup Beauty Sleeps w ulubionej księgarni
- W orginale 1
- Zabiegający/obsesyjny mężczyzna 1
- 2019 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Beauty Sleeps
2t serii The Fairytale Shifter o zmiennych wilkach zamieszkujących niewielką miejscowość w Colorado.
Po tym, jak stracił mamę i siostrę w tragicznym wypadku, zniknął na lata w lesie i pozwolił swojemu wilkowi przejąć kontrolę.
Gwen czekała na pojawienie się swojego rycerza w lśniącej zbroi, ale minęły lata, odkąd osiągnęła wiek godowy, a on wciąż się nie pojawił.
Kiedy Xavier wrócił do Gray Ridge, jeden zapach urzekł go jak żaden inny...
To była misja. Liczyło się dla niego tylko to, że Gwen była jego partnerką, nawet jeśli go nie pamiętała.
To, na co nie był przygotowany, to Alfa trzymający ich z dala od siebie.
Ostrzeżenie: Ta bajka zawiera bohatera, który desperacko potrzebuje swojej śpiącej królewny, bohaterkę, która chce kojarzyć się ze swoją bestią, oraz alfę, która próbuje temu zapobiec. To ma być przesadzone, wyjątkowo słodkie i zabawne. „
Nic dodać, nic ująć. Wielkolud z lasu, który nie ulęknie się nawet groźnego Alfy. Jak będzie musiał, stoczy z nim batalie i nie ważne, że to brat jego partnerki. Ona przecież była jego i nikt nie mógł mu stanąć na drodze. Przecież nawet dla domek dla niej uszykował 😃…..
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to„Xavier obserwował Gwen przez lata. Obserwował ją nawet przez okno, gdy spała. Nie rozumiał tego, w jaki sposób go do siebie przywoływała.
Gwen...