Jedna noc z bohaterem

- One Night with a Hero
- 2013-07-16
- 2013-07-16
- Joanna Nałęcz
Oboje chcieli tylko jednej nocy.
Lecz ona może koić jego duszę przez wszystkie noce...
Brady Scott przysiągł sobie, że nigdy się nie ożeni. Zbyt wiele widział przemocy w rodzinnym domu. Jedna gorąca noc ze spotkaną w parku piękną dziewczyną - to wszystko, czego szuka. Ale zapomnienie, które przy niej znajduje, jest uzależniające…
Joss Daniels przysięgła sobie, że już nigdy da się zranić mężczyźnie. Jedna noc z seksownym komandosem - to wszystko, na co zamierza sobie pozwolić. Ale w jego ramionach czuje się tak bezpieczna. A jego pocałunki doprowadzają ją do szaleństwa…
Czy jednak oboje zdołają przezwyciężyć lęk i zapomnieć o przeszłości, by stworzyć wspólną przyszłość?
Czy jedna noc stanie się początkiem miłości?
Kup Jedna noc z bohaterem w ulubionej księgarni
Oceny książki Jedna noc z bohaterem
1724 użytkowników ma tytuł Jedna noc z bohaterem na półkach głównych- Przeczytane 1 211
- 2014 22
- 2013 16
- Romans 11
- Ebook 8
- E-book 8

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jedna noc z bohaterem
Interesujący romans.
Interesujący romans.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper książka,o trudnej przeszłości z perspektywy brata Aly. O sposobie radzenia,sobie z traumą.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZapowiadała się dobrze,ale od połowy nie da się czytać. Naciągana,że aż zęby bolą. główni bohaterowie praktycznie ze sobą nie rozmawiają, więc problemy sq tym samym wyolbrzymione.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo przyjemna książka, do czytania z uśmiechem na twarzy, jednak dość krótka. Miałam wrażenie, że dopiero historia się rozpoczęła, a tu już epilog.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDruga część historii Alyssy i Marco, ale głównymi bohaterami są Brady - brat Alyssy i Joss. I znów fajnie opowiedziana historia z przeplatanymi scenami miłosnymi pomiędzy bohaterami. Rodzące się uczucie pomiędzy mężczyzną i kobietą, którzy chcieli zapomnieć o sobie po jednej nocy. Szczerze polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo przyjemna i pełna ciepła historia. Wszystko się tu klei. Autorka zbudowała wspaniałą atmosferę, w której aż czuć miłość kiełkującą między bohaterami. Polecam! Tylko ta okładka mi tu nie pasuje, ale to szczegół.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa historia miłosna bardziej zasługuje na określenie "erotyk" niż pierwsza część, bo jest w niej więcej pasji. Nieco ciekawsza , bohaterowie bardziej wielowymiarowi, dobrze opowiedziana. Słodko gorzka. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDrugi tom utrzymany w podobnym (dobrym) stylu. Książka może nie zaskakuje ale nie jest nudna. Czyta się dobrze....
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKontynuacja serii, bardzo fajna, można przeczytać, nie czytając wcześniejszej części
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna bardzo wciągająca historia tej autorki.
Kolejna bardzo wciągająca historia tej autorki.