Jedna noc z bohaterem

Okładka książki Jedna noc z bohaterem autora Laura Kaye, 9788324147410
Okładka książki Jedna noc z bohaterem
Laura Kaye Wydawnictwo: Amber Cykl: Bohaterzy (tom 2) Seria: Bestsellery literatury erotycznej [Amber] literatura piękna
Bohaterzy (tom 2)
Bestsellery literatury erotycznej [Amber]
One Night with a Hero
2013-07-16
2013-07-16
Joanna Nałęcz

Kup Jedna noc z bohaterem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jedna noc z bohaterem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jedna noc z bohaterem

Interesujący romans.

Interesujący romans.

Super książka,o trudnej przeszłości z perspektywy brata Aly. O sposobie radzenia,sobie z traumą.

Zapowiadała się dobrze,ale od połowy nie da się czytać. Naciągana,że aż zęby bolą. główni bohaterowie praktycznie ze sobą nie rozmawiają, więc problemy sq tym samym wyolbrzymione.

1724 użytkowników ma tytuł Jedna noc z bohaterem na półkach głównych
224 użytkowników ma tytuł Jedna noc z bohaterem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Jedna noc z bohaterem

Laura Kaye
Laura Kaye
Laura Kaye jest autorką bestsellerów z list „New York Timesa” i „USA Today”. Jej powieści w 2011 i 2012 roku były laureatkami i finalistkami licznych nagród, m.in. HOLT Medallion i PRISM Award. Powieścią Jej Bohater rozpoczęła gorący cykl Bohaterowie. Czytelniczki Amazonu umieściły książkę w Top 10 w kategorii romantyczna seria. Druga powieść, One Night With A Hero – z kolejnym seksownym komandosem sił specjalnych, bratem Alyssy - zadebiutowała w listopadzie 2012 na liście „New York Timesa”. Czuły romans pełen najgorętszych emocji. Cierpiący i seksowny bohater podbije serce każdej kobiety. „Romance Novel News”

Cytaty z książki Jedna noc z bohaterem