Robert Doisneau

Edyta Tomczyk

Kup Robert Doisneau w ulubionej księgarnii

Oceny książki Robert Doisneau

OPINIE i DYSKUSJE o książce Robert Doisneau

Album z krótkimi tekstami biograficznymi i pięknie dobranymi zdjęciami. Fotografie Doisneau sa obrazowe, czasem zabawne, czasem poprostu ładne. Sporo w nich piękna i dbałości o kadr, od czego dzisiaj się nieco odchodzi. Bardzo dobra jakość reprodukcji. Do przeglądania w wolnej chwili. Najładniejszy album fotograficzny i najładniejszy album w ogóle jaki można mieć. Ale dla wydawnictwa Taschen to chyba reguła.

Fotograf ulic, barów, zapleczy. Fotograf życia codziennego, zwykłych ludzi, Paryża. Czarno-białe zdjęcia w niezwykłym przedziale od lat 30tych do 80tych.

Bardzo przyjemny, niewielkoformatowy zbiór zdjęć francuskiego fotografa Roberta Doisneau.

72 użytkowników ma tytuł Robert Doisneau na półkach głównych
35 użytkowników ma tytuł Robert Doisneau na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Robert Doisneau

Okładka książki Francisco Goya 1746-1828 Rainer Hagen, Rose-Marie Hagen
Francisco Goya 1746-1828 Rainer Hagen, Rose-Marie Hagen
Okładka książki Fotonostalgia. Znani i lubiani w obrazie i anegdocie Zofia Nasierowska, Agnieszka Osiecka
Okładka książki Alfons Mucha Victor Arwas, Anna Dvorak, Jan Mlcoch, Peter Wittlich
Alfons Mucha Victor Arwas, Anna Dvorak, Jan Mlcoch, Peter Wittlich
Okładka książki Perfumy. Podróż w świat zapachów Robb Kendrick, Cathy Newman