Thor 10 (1967)

Okładka książki Thor 10 (1967) autora Jack Kirby, Stan Lee, 9788328246843
Okładka książki Thor 10 (1967)
Stan LeeJack Kirby Wydawnictwo: Hachette Polska Seria: Marvel Origins komiksy
komiksy
Marvel Origins
2025-05-09
2025-05-09

Kup Thor 10 (1967) w ulubionej księgarnii

Oceny książki Thor 10 (1967)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Thor 10 (1967)

5 użytkowników ma tytuł Thor 10 (1967) na półkach głównych

Okładka książki Spider-man 13 (1967) Stan Lee, John Romita Sr.
Spider-man 13 (1967) Stan Lee, John Romita Sr.
Okładka książki Fantastyczna Czwórka 16 Jack Kirby, Stan Lee
Fantastyczna Czwórka 16 Jack Kirby, Stan Lee
Okładka książki Hulk 6 Stan Lee, Marie Severin
Hulk 6 Stan Lee, Marie Severin
Okładka książki Iron Man 8 Gene Colan, Stan Lee
Iron Man 8 Gene Colan, Stan Lee
Okładka książki Doctor Doom Epic Collection. Revolution In Latveria John Buscema, Gene Colan, Gerry Conway, Jack Kirby, Stan Lee
Okładka książki Thor 12 (1967) Jack Kirby, Stan Lee
Thor 12 (1967) Jack Kirby, Stan Lee
Okładka książki Daredevil 7 (1967) Gene Colan, Stan Lee
Daredevil 7 (1967) Gene Colan, Stan Lee
Stan Lee
Stan Lee
Amerykański scenarzysta, producent filmowy i rysownik komiksowy, najbardziej znany jako twórca postaci Spider-Mana. Wieloletni prezes i członek zarządu wydawnictwa komiksowego Marvel Comics. Twórca (przy współpracy Jacka Kirbiego i Steve'a Ditko) wielu postaci z komiksowego uniwersum Marvela (Fantastic Four, X-Men, Iron Man, Hulk, Daredevil i innych). Dzięki niemu Marvel Comics z niewielkiego lokalnego wydawcy, zmieniła się w jednego z największych wydawców komiksowych na świecie.

Okładka książki Strażnik szyszek. Opowieści z archipelagu Jakub Babczyński, Piotr Szulc
Strażnik szyszek. Opowieści z archipelagu Jakub Babczyński, Piotr Szulc
Okładka książki Batman: Mroczne więzienia Jorge Jimenez, Tomeu Morey, Chip Zdarsky
Batman: Mroczne więzienia Jorge Jimenez, Tomeu Morey, Chip Zdarsky
Okładka książki Star Wars: Ewoki Laura Braga, Alvaro Lopez, Steve Orlando
Star Wars: Ewoki Laura Braga, Alvaro Lopez, Steve Orlando
Okładka książki Walkirie kresu dziejów – Record of Ragnarok #23 Azychika, Takumi Fukui, Shinya Umemura
Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Okładka książki Star Wars: Inkwizytorzy Rodney Barnes, Ramon Rosanas
Star Wars: Inkwizytorzy Rodney Barnes, Ramon Rosanas
Okładka książki Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara

Cytaty z książki Thor 10 (1967)

Dodaj cytat z książki Thor 10 (1967)