Strażnicy Galaktyki. Ostatnia anihilacja. Tom 3

- komiksy
- Strażnicy Galaktyki (MARVEL FRESH) (tom 3)
- MARVEL FRESH
- 2024-11-27
- 2024-11-27
- Marcin Roszkowski
Trzeci i ostatni tom nowej serii o Strażnikach Galaktyki z linii wydawniczej Marvel Fresh!
Byli żołnierzami, wyrzutkami, najemnikami, złodziejami i rodziną. Byli bohaterami, ale czasy się zmieniły. Kosmos potrzebuje już nie bohaterów, tylko… superbohaterów! Bez względu na to, czy ich pomocy wymaga grupa zaginionych odkrywców, czy sam cesarz Hulkling, Strażnicy odpowiadają. Tym razem, badając prastary kult ognia, wpadną na trop potężnej istoty, która czarami zapragnęła podbić wszechświat. Na szczęście mogą liczyć na wsparcie mutantów z kosmicznej stacji SWORD, a także Cable’a, który powraca do gry uzbrojony po zęby. Czy to wystarczy, by powstrzymać ostatnią anihilację?
Autorem tej opowieści jest brytyjski pisarz i scenarzysta komiksowy Al Ewing („Nieśmiertelny Hulk”, „Loki: Agent Asgardu”),a rysunki stworzył między innymi Juan Frigeri („Darth Maul: Syn Dathomiry”).
Album zawiera zeszyty #13–18 serii „Guardians of the Galaxy” rozpoczętej w 2020 roku, a także zeszyty „Cable: Reloaded” #1, „The Last Annihilation: Wiccan & Hulkling” #1, „The Last Annihilation: Wakanda” #1 i „S.W.O.R.D.” #7.
Seria ta przedstawia wydarzenia późniejsze niż te ze „Strażników Galaktyki” scenarzysty Donny’ego Catesa, którzy również ukazali się w linii wydawniczej Marvel Fresh.
Kup Strażnicy Galaktyki. Ostatnia anihilacja. Tom 3 w ulubionej księgarni
Oceny książki Strażnicy Galaktyki. Ostatnia anihilacja. Tom 3
16 użytkowników ma tytuł Strażnicy Galaktyki. Ostatnia anihilacja. Tom 3 na półkach głównych- Przeczytane 11
- Komiksy 2
- Komiksy/superhero+akcja 1