Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji

Okładka książki Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji autora Piotr Pachura, 9788366470446
Okładka książki Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji
Piotr Pachura Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe Scholar nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
e-book
Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji
2020-01-01
2020-01-01

Kup Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji w ulubionej księgarnii

Oceny książki Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji

Książka napisana w bardzo interesujący, przystępny sposób. Ciekawe spojrzenie na opisywane zagadnienie.

Ciekawe spojrzenie na niby-oczywisty temat (czyt. taki, nad którym na co dzień się nie myśli, ale jak już się zastanowić, to nie taka prosta sprawa),czyta się szybko i przyjemnie

Książka niebanalna od pierwszych zdań wprowadzenia. Udowadnia, że literatura naukowa wcale nie musi być nudna.

10 użytkowników ma tytuł Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji

Cytaty z książki Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji

Dodaj cytat z książki Trójprzestrzenie. Modelowanie teorii przestrzeni organizacji