Kto się złości?

28 str. 28 min.
- opowieści dla młodszych dzieci
- Niewielka książka o wielkich emocjach
- Vem är arg?
- 2020-10-14
- 2020-10-14
- 28 min.
- Katarzyna Skalska
NIEWIELKA KSIĄŻKA O WIELKICH EMOCJACH
Miśka się złości i Kocio się złości.
Nie jest łatwo się razem bawić…
Kup Kto się złości? w ulubionej księgarni
Oceny książki Kto się złości?
14 użytkowników ma tytuł Kto się złości? na półkach głównych- Przeczytane 12
- Przeczytane Marcelince 1
- Biblioteka 2021 Martyna 1
- Literatura dziecięca 1
- Książki 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kto się złości?
Dziwne stwory pobiły się strasznie.
Dziwne stwory pobiły się strasznie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMój 2,5 letni synek bardzo ją lubi. Pokazuje prawdziwe emocje dzieci. Ilustracje są kapitalne - ta mina satysfakcji u Miśki po uderzeniu Kocia 😅
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMiśka buduje z klocków. Kocio bardzo chciałby dołączyć, ale koleżanka mu nie pozwala. Jednak to dopiero początek kłopotów. Najpierw Miśka pokazuje Kociowi język, później Kocio nazywa Miśkę głupią. A na koniec w ruch poszły i klocki, i zęby, wszyscy są więc smutni i zapłakani. Czy wspólna, zgodna zabawa naprawdę nie jest możliwa?
„Kto się złości?” to kolejny tytuł cyklu „Niewielka książka o wielkich emocjach”, która opowiada o ważnym i częstym problemie najmłodszych. Z jednej strony trudno się dzielić, z drugiej zaś fajnie jest pobawić się z ulubionym kolegą czy koleżanką atrakcyjną zabawką. Jak się dogadać w takiej sytuacji? Historia Miśki i Kocia będzie tu świetnym wstępem do rozmowy o zgodnej zabawie z rówieśnikami.
Czytelnicze Podwórko
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to„Kto się złości?” to kolejny tytuł cyklu...