Trigun #1

- Trigun (tom 1)
- 2003-10-15
- 2003-10-15
- angielski
Somehow, the past has placed a sixty billion double dollar bounty on Vash's head and the gunslinging pacifist can't seem to get away from money grubbing, itchy-trigger-finger citizenry. Find out why Vash is worth so much money dead! Feel the clumsy worry of the unfortunate citizens of the pulverous planet! Follow the follies of an unlikely hero in a forbidding world! Join Vash the Stampede -- with his troubled past and uncanny ability to dodge a gazillion bullets -- and a cavalcade of unlucky characters on a dusty, desert planet in the distant future.
Kup Trigun #1 w ulubionej księgarni
- Mangi/Manhwy 1
- Komiksy 1
- 2024 manga 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trigun #1
W pierwszej chwili trochę odstraszył mnie styl kreski, ale dało się to przeżyć; gorzej, że podczas scen walk bardziej domyślałam się, niż widziałam, co się dzieje. Ogółem seria nie jest jakaś wybitna, ale cholernie przyjemnie się ją czyta, a głównego bohatera nie sposób nie lubić. Na pewno wezmę się za anime, a za jakiś czas też za "Maximum".