One Piece tom 73 - Operacja SOP

Okładka książki One Piece tom 73 - Operacja SOP autora Eiichiro Oda, 9788374719834
Okładka książki One Piece tom 73 - Operacja SOP
Eiichiro Oda Wydawnictwo: J.P. Fantastica Cykl: One Piece (tom 73) Seria: One Piece komiksy
komiksy
Paweł Dybała

Kup One Piece tom 73 - Operacja SOP w ulubionej księgarnii

Oceny książki One Piece tom 73 - Operacja SOP

OPINIE i DYSKUSJE o książce One Piece tom 73 - Operacja SOP

Mam swoje podejrzenia, kto toto się pojawił, ale nie wiem, czy zombie-zombie tutaj się pojawią.

FUN FUN FUN Och, jak czytanie tej mangi odprężą. I jak wciąga. Nie mogę się doczekać kolejnych części.

79 użytkowników ma tytuł One Piece tom 73 - Operacja SOP na półkach głównych
32 użytkowników ma tytuł One Piece tom 73 - Operacja SOP na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki One Piece tom 73 - Operacja SOP

Eiichiro Oda
Eiichiro Oda
Eiichirō Oda zadebiutował w wieku 17 lat, jako twórca Wanted! (zbioru krótkich opowieści komiksowych, zawierających m.in. "zerowy" rozdział One Piece). W 1993 r. stworzył i opublikował w Jump Original pierwsze w pełni profesjonalne dzieło - Kami Kara Mirai no Present. Publikacja ta, w połączeniu z wcześniejszymi nagrodami (m.in. Nagroda Tezuki) sprawiły, że został zauważony przez redakcję Shōnen Jump. W 1994 przerwał edukację, i podjął pracę jako asystent przy trzech mangakach związanych ze Shonen Jump - Nobuhiro Watsuki (twórcy Rurōni Kenshin),Shinbou Kaitani i Masaya Tokuhiro. W tym okresie stworzył dwie miniatury komiksowe (Monsters i Romance Dawn),które wraz z Wanted! stały się częścią One Piece. W 1997 r. opublikował na łamach Shonen Jump pierwszy rozdział One Piece, mangi która przyniosła mu światowy rozgłos, i kontynuowanej do dnia dzisiejszego. Eiichirō Oda miał również krótki epizod jako seiyū - w 2002 r. wystąpił w filmie One piece: Yume no sakka-o!. W 2007 r., z okazji dziesięciolecia One Piece, wspólnie z Akirą Toriyamą stworzył krótką mangę Cross Epoch, zawierającą bohaterów z Dragon Ball i One Piece. W 2008 r. Eiichirō Oda zajął piąte miejscu w przeprowadzonym przez Oricon Inc. rankingu popularności twórców mangi w Japonii

Okładka książki Uncanny X-Men. Upadek X-Men Mahmud Asrar, Ed Brisson, Yıldıray Çınar, Adriano Di Benedetto, Pere Pérez, Matthew Rosenberg, R.B. Silva, Kelly Thompson
Okładka książki Batman - Death Metal. Tom 2 Greg Capullo, Scott Snyder
Batman - Death Metal. Tom 2 Greg Capullo, Scott Snyder
Okładka książki Boruto #17 Mikio Ikemoto, Ukyo Kodachi
Boruto #17 Mikio Ikemoto, Ukyo Kodachi
Okładka książki Dragon Ball Super #17: Moc Boga Zniszczenia Akira Toriyama, Toyotarou
Dragon Ball Super #17: Moc Boga Zniszczenia Akira Toriyama, Toyotarou
Okładka książki Grand Blue #1 Kenji Inoue, Kimitake Yoshioka