Zostań recenzentem powieści „Serca twego chłód” Przemka Corso!

LubimyCzytać
03.03.2021

Zostań jedną z czterdziestu osób spośród użytkowników portalu lubimyczytać.pl, które będą miały szansę poznać i zrecenzować powieść „Serca twego chłód” Przemka Corso. Mamy dla Was specjalny fragment książki opublikowanej dzięki wydawnictwu Rebis.

Zostań recenzentem powieści „Serca twego chłód” Przemka Corso!

Jedno miasto. Miłość. Mrok. Ktoś musi zginąć, aby żyć mógł ktoś

Jaką zapłacilibyście cenę, żeby udawać szczęśliwą rodzinę z Instagrama?

Kuba jest bezwzględnym seryjnym mordercą. Tym razem jednak to nie on grasuje w Warszawie. To ktoś inny zabija, rzucając mu okrutne wyzwanie, zagrażając całej jego rodzinie.

Jak daleko Kuba będzie musiał się posunąć, żeby ratować swoją ciężarną żonę i fasadę szczęśliwego życia? Czy tak naprawdę w ogóle mu na tym zależy? I co ważniejsze, czy pomoc uzależnionego od narkotyków i alkoholu szwagra z policji, który od lat próbuje go zdemaskować, nie będzie dla niego jeszcze bardziej niebezpieczna niż porywający i katujący młode kobiety „Pan Żartowniś”?

Reklama

Konfrontacja jest nieunikniona, a jedynym ratunkiem może się okazać nie dobro... tylko pożerający wszystko na swojej drodze mrok.

Przemek CorsoPrzemek Corso – pisarz, konsultant artystyczny, promotor, konferansjer, felietonista, głos radiowy, scenarzysta teledysków, autor tekstów piosenek i bajek dla dzieci, w tym słuchowiska Niedźwiedź prawie polarny. Wydał kilka książek, m.in. serię sensacyjno-przygodową o awanturniku i złodzieju zabytków Robercie Karczu (Miasto złodziei, Miasto z gliny), powieść dla dorosłych Maraton, nowelę Gatunek L, a także dwie bestsellerowe biografie, GrubSon – na szczycie i Rahim – ludzie z tylnego siedzenia. Ojciec Anastazji i właściciel psa o imieniu BRK. „Serca twego chłód” to jego pierwsza po latach powieść dla dorosłych, powrót do gatunku, który go ukształtował, a także analiza powtarzającego się w jego życiu i działalności artystycznej motywu mroku

Przeczytajcie specjalny fragment książki

Buntownik

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Jak zostać recenzentem książki?

Dla użytkowników serwisu lubimyczytać.pl mamy do rozdania 40 egzemplarzy „Serca twego chłód”

Wystarczy przesłać link do dowolnej recenzji, którą umieściliście w serwisie lubimyczytać.pl, na adres: btobiszowski@rebis.com.pl (w tytule maila wpisując: Recenzja Serca twego chłód).

Macie czas do 9 marca.

Z nadesłanych zgłoszeń wybierzemy czterdzieści osób. Książki zostaną wysłane po przesłaniu danych adresowych przez laureatów. Będziemy wdzięczni za umieszczenie waszych opinii o książce w serwisie.

Życzymy szczęścia i liczymy na wasze wsparcie!

Książka dostępna jest już w przedsprzedaży.

Artykuł sponsorowany

Reklama

komentarze [35]

Sortuj:
135
46
12.03.2021 13:46

Warto przeczytać :) wciąga !


47938
1779
09.03.2021 17:55

Wygrać wygrałam ale książki nie ma


554
76
09.03.2021 19:57

Sprawdź może na poczcie. U mnie książka była już następnego dnia po zgłoszeniu, czyli w czwartek. U innych była najpóźniej w piątek.


275
92
09.03.2021 23:40

Ja dziś odebrałam po awanturze na poczcie. Napisałam do wydawnictwa kiedy mogę się spodziewać wysyłki. Dostałam info, że była u mnie awizowana w piątek oraz w której jednostce pocztowej sobie leży i czeka. W piątek cały dzień ktoś był w domu i z całą pewnością nie było listonosza i awizo też nie. W mojej mieścinie podobno poczta ma problem z listonoszami.


2414
648
06.03.2021 18:27

Zgłoszenie wysłane!


Reklama
195
49
06.03.2021 15:09

Prezentuje się wyjątkowo interesująco. Swój udział zgłosiłem natychmiastowo!


554
76
04.03.2021 16:33

Ja tylko chciałam powiedzieć że wydawnictwo Rebis ma chyba jakieś wpływy u Poczty polskiej. Na inne paczki czekam 2-3 dni, a "Serca twego chłód" jest już u mnie. Jestem w autentycznym szoku


275
92
04.03.2021 21:48

Gratulacje. Widzę światełko w tunelu, że książka jutro do mnie też dotrze :)


135
46
05.03.2021 14:21

:) właśnie dziś dostałam super ! Bardzo szybko


1348
30
05.03.2021 16:58

U mnie to samo. Zgłoszenie w środę, w czwartek przed południem książka już w moich rękach.


275
92
05.03.2021 19:48

Chyba powinnam interweniować na poczcie. Od środy do dziś żadnego awizo. W dużych miejscowościach mieszkacie? Moje 30k z groszem... moze to jest przyczyną :(


135
46
05.03.2021 19:57

Z Poznania do Wrocławia to rzut kamieniem pewnie dlatego tak szybko :) jeśli wysłali to na pewno dojdzie, może na Dzień Kobiet ;)


554
76
05.03.2021 21:07

Ja mieszkam na wsi, ok. 200km od Poznania. Do mnie od Rebisu idą błyskawicznie, paczki z innych lokalizacji to różnie. Poczekaj do poniedziałku... Daj znać, gdy książka dotrze


275
92
05.03.2021 21:16

Dzięki. Mieszkam w pl centralnej, między Olsztynem a Wawą. Lokalna poczta działa fatalnie :( mam nadzieję, że do dnia kobiet dojdzie... na dzień dziecka to już na pewno 😅 dam znać :)


1348
30
09.03.2021 09:34

Ja mieszkam w Oświęcimiu, niecałe 40k mieszkańców i odległość od Poznania znaczna, a to już druga książka od Rebisu, której przyjście do mnie zajęło mniej niż 24 godziny.


275
92
09.03.2021 09:43

Właśnie się dowiedziałam, że u mnie też była przesyłka już w piątek. Niestety ani listonosza, ani awizo nie było. Dziś pójdę na pocztę. To nie pierwsza taka sytuacja, że przesyłek nie roznoszą albo zostawiają dopiero powtórne awizo.


275
92
09.03.2021 10:56

Po awanturze na poczcie książka w końcu jest już u mnie.


591
253
09.03.2021 20:23

Ja dostałam książkę już w piątek. Zdążyłam nawet już ją przeczytać. Rebis zawsze przesyła bardzo szybko. A może to kwestia usług pocztowych, które są różnie świadczone w zależności od miejscowości. U mnie w Gdańsku ostatnio działa bez zarzutu.


275
92
09.03.2021 23:32

Dzięki. Przesyłka już się znalazła. Tak, wina jednostki pocztowej, a dokładnie listonosza.


258
93
04.03.2021 11:09

chce przeczytać


591
253
04.03.2021 10:35

Dziś dostałam odpowiedź i czekam na swój egzemplarz.


290
74
04.03.2021 09:25

Czekam na przesyłkę ;)


152
108
04.03.2021 08:26

Zaintrygowała mnie, zgłoszenie wysłane 🙂


303
249
03.03.2021 16:47

Wydaje się być ciekawą, zgłosiłam udział😉📚📖


zgłoś błąd