Zakochany kundel
- 2011-01-01
- 1991-01-01
- 2022-04-14
- Zuzanna Naczyńska
- bajki dla dzieci disney
Piękna i ładnie ilustrowana książka, jednak jej treść mogłaby być bardziej rozbudowana.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKlasyczna opowieść, która zachwyca dzieci nawet obecnie, mimo pojawiającej się co roku konkurencji w postaci nowych animacji, filmów i seriali.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSkrótowa, słodka aż do mdłości, wersja klasycznej baśni Disneya.
Skrótowa, słodka aż do mdłości, wersja klasycznej baśni Disneya.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNostalgia :) Nie masowały mi jednak imiona psów, jak tytułowa Zuzia i Hultaj, które były inne w oryginalnej animacji: Lady, Tramp, Lord, Rex, itd.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzytane z moją córką bodajże 4-5-letnią, która do dzisiaj ma hopla na punkcie psów. Ta historia miłosna między pieskami z różnych środowisk przekłada się na niejeden romans "ludzki". Przyjemna historyjka z ciekawymi bohaterami napisana przystępnym językiem dla maluchów.
Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam.
Książka z dzieciństwa <3
Książka z dzieciństwa <3
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUwielbiam wręcz tą opowieść! Obok Króla Lwa i Pięknej i Bestii moja ulubiona historia z wytwórni Disneya :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSusi und Strolch
Susi und Strolch
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajna bajka.Czytałam jak byłam mała.Fajne obrazki.Zuzia i Hultaj i ich historia.Polecam ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGdy niesforny kundelek o imieniu Tramp poznaje spanielkę Lady, od razu traci dla niej głowę. Za jego namową suczka opuszcza swój dom i wyrusza na spotkanie prawdziwej miłości i niezwykłych przygód. Lady w końcu przekonuje się co znaczą wolność i swoboda.
Fajna ksiązeczka dla dzieci
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajna ksiązeczka dla dzieci