Siedem sekretów szczęścia
Wydawnictwo: Sonia Draga nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- Die Sieben Schleier Vor Der Wahrheit
- Sonia Draga
- 2009-01-01
- 2009-01-01
- 978-83-7508-210-4
- Anna Makowiecka-Siudut
- szczęście psychologia siedem sekrety
Jak to się dzieje, że niektórzy ludzie wydają się doskonale wiedzieć, kim są, jaką drogą powinni podążać i co mają robić ze swoim życiem, z kolei inni muszą ciągle poszukiwać siebie samych i zastanawiać się nad sensem własnej egzystencji?
Jeśli pragniesz uporządkować własne życie, wiedz, że wcale nie musisz się zmieniać. Niczego uczyć , niczego specjalnie pragnąć ani też robić.
Wystarczy, że pojmiesz, jak działają określone siły w twoim systemie psychicznym, a będziesz w stanie nie tylko obserwować, ale także świadomie kształtować swoje życie.
"Siedem sekretów szczęścia" pomoże ci osiągnąć spokój i szczęście oraz zbudować przestrzeń dla marzeń i życiowych celów.
Bardzo ciekawa książka. Może pomóc w życiu codziennym.
Bardzo ciekawa książka. Może pomóc w życiu codziennym.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPodejrzewasz, że powinieneś/powinnaś udać się do psychologa, psychiatry, czy terapeuty?
Albo nie wiesz co ze sobą zrobić i szukasz sensu istnienia?
Ta książka może Ci pomóc w niewielki albo w wielki sposób.
Przede wszystkim składnia do refleksji, do pracy nad sobą, ale ze strony duchowej.
Uświadamia nam zjawiska, których istnienia nie zdawaliśmy sobie sprawy albo podświadomie nie potrafiliśmy nazwać.
Pomaga zrozumieć myśli, emocje, zachowania, czy wewnętrzne konflikty. Przedstawia również ich przyczyny a do tego pomaga rozwiązać problemy, które mogą tkwić w nas latami.
Ta książka już odmieniła moje życie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAlbo nie wiesz co ze sobą zrobić i szukasz sensu istnienia?
Ta książka może Ci pomóc w niewielki albo w wielki sposób.
Uświadamia nam zjawiska, których istnienia nie zdawaliśmy sobie sprawy albo...