Szafirowe kłopoty

- 2010-01-01
- 2010-01-01
- Wiktor Kuć
- romans
Kiedy Brandi Michaels odkrywa, że jej narzeczony właśnie leci do Vegas, by poślubić swą przyjaciółkę, zastawia pierścionek zaręczynowy, pieniądze wydaje na wspaniałe ubrania i spędza upojną noc w ramionach przypadkiem poznanego, niezwykle przystojnego Włocha - Roberto Bartoliniego. Kiedy nieoczekiwanie zaczyna zagrażać jej śmierć z rąk zabójcy, może zwrócić się jedynie do Roberta - mężczyzny, który może przynieść wybawienie albo stać się przyczyną jej klęski. Jedno jest jednak pewne: Brandi nie podda się bez walki...
Dobrze się czyta bo bohaterowie piękni, młodzi i łączy ich namiętność. Historia z porachunkami mafijnymi, w których bohaterowie są po jasnej stronie mocy. Story trochę naiwna i powtarzalna ale dzieje się. Dla zabicia czasu ok ale czy warto zabijać czas? Średnio polecam.
Pokaż mimo toChoć jest to typowy romans z pseudo detektywistycznym wątkiem, musze przyznać, że czytało się świetnie. Akcja jest porywająca, bohaterowie od razu dają się lubić a sposób napisania sprawia, że czyta sie samo. Jeśli chcecie poprawić sobie humor i oderwać na chwile myśli, to polecam przeczytanie tej książki.
Pokaż mimo toLekka i przyjemna pozycja na zimowe wieczory. Przeczytana praktycznie za jednym oddechem. Z jednej strony wiadomo, jak się zakończy.. ale kolejne przygody sprawiają, że chcemy brnąć w to dalej czytając o kolejnych przygodach. Brakowało mi dogłębniejszych opisów. W niektórych sytuacjach denerwowałam się zbyt wielkim przeskokiem (spotkanie na balu Brandi i Alana). Pozytywny poprawiacz nastroju :)
Lekka i przyjemna pozycja na zimowe wieczory. Przeczytana praktycznie za jednym oddechem. Z jednej strony wiadomo, jak się zakończy.. ale kolejne przygody sprawiają, że chcemy brnąć w to dalej czytając o kolejnych przygodach. Brakowało mi dogłębniejszych opisów. W niektórych sytuacjach denerwowałam się zbyt wielkim przeskokiem (spotkanie na balu Brandi i Alana). Pozytywny...
więcej Pokaż mimo toSwietny romans-dawno mnie jakis nie zaciekawil do tego stopnia . Bylo tu szczypta erotyzmu, smiechu ,ciekawosci i napiecia, polecam goraca .
Pokaż mimo toNie bardzo lubią tą autorkę, ale zaskoczyła mnie bardzo miło. W opisach nie zabrakło humoru, a i w dialogu dało się go wyczuć. Fajna, miło i relaksująca lektura.