Dzieci z Placu Zabaw
- 2010-01-01
- 2010-01-01
- 57 min.
- 978-83-62468-11-9
- dla dzieci bajki opowiadania
„Dzieci z Placu Zabaw” to ciekawe historyjki o codziennych przygodach grupki dzieci spotykających się na placu zabaw. Przygody maluchów są fascynujące i ciekawe, a wiele spraw naprawdę dla nich ważnych. A że ich dziecięce pomysły nie znają granic, czasem prowadzą do niegrzecznych zachowań, a nawet niebezpiecznych sytuacji. Poprzez spotykające bohaterów różne zdarzenia, autorka mądrze i przystępnie przekazuje odwieczne i uniwersalne wartości. Bajeczka na prostych, życiowych przykładach w ciekawy dla dziecka sposób uczy dobrych i rozsądnych zachowań oraz pokazuje jakie postępowanie jest niewłaściwe, a także jak wybrnąć z trudnych sytuacji, które mogą zdarzyć się każdemu dziecku.