Za nic na świecie nie zjem pomidora

32 str. 32 min.
- literatura dziecięca
- Charlie i Lola
- I will not ever never eat a tomato
- Media Rodzina
- 2007-01-01
- 2007-01-01
- 32 min.
- Ewa Rajewska
- Charlie Lola
Charlie ma młodszą siostrzyczkę o imieniu Lola. Czasem rodzice proszą go, żeby podał Loli obiad. To poważne zadanie, bo Lola jest strasznym niejadkiem. Pewnego dnia Charlie wpada na świetny pomysł!
Nie, nie czytałam tego sobie tylko "młodszemu rodzeństwu".Musiałam, okropna (według mnie). Ale brat ją "UWIELBIA" więc jak mu ją czytam to muszę sprawiać wrażenie że też mi się podoba, jak ona mi się NIE podoba.
Polecam (tylko młoszym rodzeństwą!)
UWAGA: Książka nie odpowiednia od wieku 7 lat!
Pokaż mimo toPolecam (tylko młoszym rodzeństwą!)
UWAGA: Książka nie odpowiednia od wieku 7 lat!
Charli i lola to ulubieni pochaterowie mojej młotrzej siostry.Cieszy mnie to że sama chętnie sięga po kolejne przygody wesołego rodzęństwa,kture w latwy i zabawny sposub uczy dzieci rużnych pożytecznych rzeczy np.wzajemnego szacunku,obdarowywania innych prezentami i cieszenia się z ich szczęścia czy sprzetania w pokoju.