Angel

Okładka książki Angel Julia Brylewska
Okładka książki Angel
Julia Brylewska Wydawnictwo: NieZwykłe Cykl: Inferno (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Tagi:
literatura polska romans Romans Hate-Love

Patronaty LC

Książki autora

Przez całe trzysta stron odwiedzają się nawzajem, prowadzą niezrozumiałe rozmowy, następnie ona jęczy prosto w jego usta, on przeczesuje palcami włosy (ona czasami też). Ahhh te powtórzenia… Potem biorą się za gotowanie (czego oboje nie potrafią robić). I generalnie tyle zapamiętałam z tego bełkotu. A szkoda bo pierwsza część bardzo mi się podobała. Tutaj sie po prostu nic nie dzieje.
A może po prostu powinnam być 20 lat młodsza.

więcej Pokaż mimo to

Sama fabułą bardzo przewidywalna, lubię książki Brylewskiej lecz jakość nie zaskoczyło mnie w tej książce nic oprócz zakończenia. Na pewno sięgnę po 3 tom aby skończyć historię i poznać ostateczne losy głównych bohaterów.

Po przeczytaniu pierwszej części niezwłocznie sięgnęłam po drugą, złakniona dalszych losów Sharmana i Warren.
Mam wrażenie, że każdy kolejny tom tej historii jest lepszy od poprzedniego. Co za kreatywność, totalnie jestem przekupiona przez Julię Brylewska.
Ta książka jest dowodem na to, że czasem warto dać komuś drugą szansę. Polecam!

Ta książka jest dowodem na to, że czasem warto dać komuś drugą szansę. Polecam!

Musiałam sięgnąć po drugi tom. Hailey wyjechała, ale jednak wróciła i spotka znowu Victora. Czekałam co się wydarzy i końcówka przyprawia o zawał. Nie spodziewany zwrot akcji.

Julia Brylewska pisze takie historie, że kupiłam jej wszystkie książki. „Angel” jest kontynuacją historii „Devil” i nie zawiodłam się. Zazwyczaj druga część jest nieco gorsza od pierwszej, ale nie w tym przypadku. W „Angel” poznajemy bardziej zagadkowego Victora Sharmana. Historia może nie zawsze zaskakuje, ale bardzo przyjemnie się czytało. Już teraz biorę się za ostatnią część trylogii, bo nie mogę się doczekać dalszego rozwoju wydarzeń.

więcej Pokaż mimo to

Kolejna część świetnej, chwytającej mocno za serce historii Hailey i Victora. Nie potrafiłam oderwać się od czytania, książka zaskakuje na każdej stronie

Na półkach: , , , , , , , ,

To chyba moja ulubiona część. Klimatyczna zima w trakcie trwania książki daje niesamowity obraz.

Druga część trylogii inferno jest po prostu GENIALNA. Był to dosłownie roller coster przeróżnych emocji. Co druga strona jest poprzylepiana znacznikami. Działo się tam tyle akcji i plot twistów, że trudno było oderwać się od tego cuda. A Victor w tej części był boski. Wydaje mi się, że w pierwszej części nie pokazał w pełni całego siebie, a w drugiej zdjął całkowicie z siebie maskę. Za wszelką cenę starał się odzyskać Hailey. Troszczył się o nią, a autorka świetnie opisała ich relacje.
Pierwsze strony to ból i cierpienie. Czytanie przeżyć Victora, było straszne bolesne i trudne, zmieniało to pogląd na jego osobę. Odbudowanie ich relacji trwało naprawdę długo. Jednak oboje zachowali się dojrzałe i nawzajem o siebie walczyli. Ich relacja opierała się na uczuciach, rozmowach i przede wszystkim szczerości.

więcej Pokaż mimo to

Nie przekoloryzowany romans, sceny wystarczające żeby wywołać błysk w oku, wartka historia za którą przyjemnie się leci.

7.5/10 💫 w skali książek tego gatunku.
Meeeega wciąga, szczególnie po końcówce od razu chce się chwycić za kolejny tom!

7.5/10 💫 w skali książek tego gatunku.

• Przeczytane
  • Chcę przeczytać