rozwińzwiń

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®. Domowe sposoby

Okładka książki Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®. Domowe sposoby Beata Anna Dąbrowska
Okładka książki Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®. Domowe sposoby
Beata Anna Dąbrowska Wydawnictwo: WAM kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
WAM
Data wydania:
2021-06-30
Data 1. wyd. pol.:
2021-06-30
Liczba stron:
256
Czas czytania
4 godz. 16 min.
Język:
polski
ISBN:
9788327719201
Tagi:
kulinaria przepisy kiszonki
Średnia ocen

4,6 4,6 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Świadome żywienie dzieci z poradami dr Ewy Dąbrowskiej® Beata Anna Dąbrowska, Marta Kołakowska
Ocena 3,5
Świadome żywie... Beata Anna Dąbrowsk...
Okładka książki Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Paulina Borkowska, Beata Anna Dąbrowska
Ocena 6,9
Dieta warzywno... Paulina Borkowska, ...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
4,6 / 10
7 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
392
384

Na półkach:

Nie daję gwiazdek - bo wydana pięknie, przepisów się nie ocenia, a cudze historie mogą inspirować. A jednak mam wrażenie, że czytałam miesięcznik o gotowaniu/kiszeniu.

Nie daję gwiazdek - bo wydana pięknie, przepisów się nie ocenia, a cudze historie mogą inspirować. A jednak mam wrażenie, że czytałam miesięcznik o gotowaniu/kiszeniu.

Pokaż mimo to

avatar
300
295

Na półkach: , , ,

„Kiszenie i fermentacja” to poradnik, w którym znajdziecie cenne wskazówki na temat zdrowego stylu życia. Książka zawiera praktyczne i ważne informacje odnośnie sposobu odżywiania, który niewątpliwie ma wpływ na nasze samopoczucie i zdrowie. Autorka podkreśla, że "wszystko zaczyna się od brzucha" i ja się z tym w pełni zgadzam. Mogłoby się wydawać, że brzuch to mało interesująca część ciała człowieka, jednak w jego wnętrzu dzieją się takie rzeczy, o których nam się nie śniło.

Autorka dzieli się przydatnymi informacjami na temat roli bakterii w naszych jelitach, zwraca też uwagę na to, co może się dziać, gdy tych dobrych bakterii zabraknie nam w organizmie. W książce przeczytamy o tym, co najlepiej wpływa na dobre funkcjonowanie naszych jelit, jakie produkty wybierać, żeby wspierać swój organizm w walce z wirusami, złymi bakteriami i chorobami.

Książka według mnie to zbiór cennych wiadomości w pigułce, a to wszystko w towarzystwie pięknych, apetycznych zdjęć wraz z przepisami na zdrowe potrawy. Książkę przeczytałam z ciekawością i myślę, że to dobra propozycja zarówno dla fanów zdrowego trybu życia jak i dla tych, którzy chcieliby zmienić swoje nawyki żywieniowe na lepsze. Piękne zdjęcia i propozycje przepisów zachęcają do lektury, a co najważniejsze może to będzie pierwszy krok ku wprowadzeniu zmian i dobrych nawyków w życie.

„Kiszenie i fermentacja” to poradnik, w którym znajdziecie cenne wskazówki na temat zdrowego stylu życia. Książka zawiera praktyczne i ważne informacje odnośnie sposobu odżywiania, który niewątpliwie ma wpływ na nasze samopoczucie i zdrowie. Autorka podkreśla, że "wszystko zaczyna się od brzucha" i ja się z tym w pełni zgadzam. Mogłoby się wydawać, że brzuch to mało...

więcej Pokaż mimo to

avatar
473
224

Na półkach:

Jestem ogromnie rozczarowana.
Książka ma ponad 250 stron.
Do strony 80 są historie o biznesach, potem 25 stron o tym, że należy wybierać warzywa BIO i je myć. (Serio? Nigdy bym sama na to nie wpadła...)
Przepisy są od 105 do 216, z czego połowa jest z octem, a 1/3 to zakwasy i inne żurki. Pod koniec jest ponad 30 stron na notatki, które to strony przeplatane są wielkimi zdjęciami na stronę, albo i dwie.
Czcionka również ogromna. Można było tę książkę wydać na połowę mniejszej ilości papieru. Tyle z tego EKO.

Jestem ogromnie rozczarowana.
Książka ma ponad 250 stron.
Do strony 80 są historie o biznesach, potem 25 stron o tym, że należy wybierać warzywa BIO i je myć. (Serio? Nigdy bym sama na to nie wpadła...)
Przepisy są od 105 do 216, z czego połowa jest z octem, a 1/3 to zakwasy i inne żurki. Pod koniec jest ponad 30 stron na notatki, które to strony przeplatane są wielkimi...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    10
  • Przeczytane
    9
  • Posiadam
    3
  • Ebook
    2
  • Mam w papierku
    1
  • Kulinarne przygody...🍕🍉🍟🍤🥝🍖🍩🍰😋
    1
  • The shelf
    1
  • Kindle
    1
  • Egzemplarz recenzencki
    1
  • Kulinaria
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®. Domowe sposoby


Podobne książki

Przeczytaj także