24 str.
- Egmont Polska
- inne
- 2021-03-24
„Smerfy na tropie. Szukaj i znajdź” to zaproszenie do spędzenia miłych chwil w towarzystwie smerfów. W książce znajdziesz duże, kolorowe ilustracje z ulubionymi bohaterami. Można je oglądać bez końca, szukając zabawnych szczegółów i obiektów wskazanych w tekście. Książka pozwala wykształcić spostrzegawczość malucha, umiejętność liczenia na podstawowym poziomie, a także znajomość kolorów i kształtów.
Obrazki zostały opracowane z uwzględnieniem możliwości percepcyjnych kilkulatka – z wyszukiwaniem na nich elementów poradzą sobie nawet bardzo młodzi czytelnicy!
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [2]
W nasze ręce wpadła nowa seria „Na tropie. Szukaj i znajdź”. Bohaterami poszczególnych tomów są postacie z seriali animowanych. Wybór naprawdę bogaty, bo znajdziecie tam zarówno, Tomka i przyjaciół, Robot Trains, Smerfy, Maszę i Niedźwiedzia, My Little Pony, Bing, Kotociaki, Cleo i Cuquin oraz Heniuś. Jak widzicie wybór duży. Do tego seriale dla przedszkolaków, więc i...
więcejZABAWY, SZUKANIE I SMERFY
więcejKolejna propozycja dla miłośników Smerfów od Harper Kids to książeczka z serii „Smerfy na tropie. Szukaj i znajdź”. Tytuł mówi już nam wszystko, co powinniśmy wiedzieć o tej pozycji. Ale warto jeszcze w tym miejscu nadmienić, że to naprawdę ładnie wykonana, sympatyczna i wydana w dobrej cenie publikacja, która usatysfakcjonuje młodych...