ROZWIŃ ZWIŃ

Roślinna kuchnia regionalna

Okładka książki Roślinna kuchnia regionalna
Paweł Ochman Wydawnictwo: Marginesy kulinaria, przepisy kulinarne
344 str. 5 godz. 44 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Marginesy
Data wydania:
2020-10-14
Data 1. wyd. pol.:
2020-10-14
Liczba stron:
344
Czas czytania
5 godz. 44 min.
Język:
polski
ISBN:
9788366500877
Tagi:
wege kuchnia kulinaria tradycja
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
8,7 8,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Książki autora

Podobne książki

Więcej
więcej Więcej
Reklama

Oceny

Średnia ocen
8,7 / 10
15 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
1287
106

Na półkach: ,

Mój wymarzony prezent dotarł na mikołajowych saniach.
Już przeczytany i nie zawiódł.
Wydanie przecudne. Staranność widoczna na każdej stronie. Dawno mi się nie zdarzyło aż tak wygłaskać książki.
Teraz będę się realizować w kuchni odkrywając polskie smaki :)

Pokaż mimo to

avatar
977
515

Na półkach:

Przepisów kulinarnych jest bardzo wiele, więc często tylko od naszej wyobraźni zależy, którymi się zainspirujemy w kuchni. Często te przekazywane z pokolenia na pokolenie, tradycyjnie są najlepsze. Czy zastanawialiście się kiedyś skąd pochodzą i dlaczego goszczą w Waszej kuchni. Z pewnością ta książka na wiele takich pytań może odpowiedzieć, gdyż przedstawia potrawy znane w...

więcej Pokaż mimo to

avatar
317
214

Na półkach: ,

Jak zobaczyłam tą pozycje w @wydawnictwo_marginesy od razu wiedziałam że chciałabym się z nią zapoznać. Bo czyż nie jest pięknie podróżować kulinarnie po regionach Polski ? Odkrywać nieznane dania, zapomniane przepisy? I choć weganką nie jestem, to od czasu do czasu robię sobie takie roślinne detoksy.
.
Paweł Ochman, autor „Roślinnej kuchni regionalnej”...

więcej Pokaż mimo to

Reklama
avatar
333
32

Na półkach:

Świetna książka - przepięknie i ciekawie wydana, większość produktów zawiera łatwo dostępne i lokalne produkty. Bardzo ciekawy podział - zamiast standardowego podziału na "zupy" "sałatki" jest podział na województwa. Autor przedstawia historię potraw, skąd wzięły się w danym regionie. Można się zainspirować i spróbować czegoś nowego.

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    56
  • Przeczytane
    20
  • Posiadam
    10
  • Kulinaria
    3
  • Kuchnia
    2
  • Przeczytałam w 2020
    1
  • Gdynia Obłuże Boisko
    1
  • 2020
    1
  • Literatura kulinarna
    1
  • Posiadam-wersja papierowa
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Roślinna kuchnia regionalna


Reklama

Mogą Cię zainteresować

Przeczytaj także

zgłoś błąd