2 opinii
kryminał, sensacja, thriller
- Bucketbook
- Void morderstwo śledztwo kryminał śmierć wspomnienia lgbt detektyw
- Bucketbook
- Void morderstwo śledztwo kryminał śmierć wspomnienia lgbt detektyw
Detektyw Thorn dedykuje swoje życie tropieniu Voida, seryjnego mordercy, z którym łączy go wspólna przeszłość. Długo oczekiwany sukces okazuje się mieć gorzki posmak - przez splot politycznych intryg, Thorn zmuszony jest do sprawowania nadzoru nad zabójcą. Wkrótce w mieście zaczyna dochodzić do zbrodni inspirowanych tymi, które popełniał Void.
Dodaj książkę do biblioteczki
Kup książkę
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [2]
To jest książka z górnej półki, której nie powstydziłoby się wydać ŻADNE polskie wydawnictwo. A zajęły się tym (hobbystycznie) dziewczyny z bucketbook.pl BRAWA!
więcejPierwszy tom jest genialny, wierzę, że drugi będzie jeszcze lepszy dlatego daję 9/10 ,a nie 10/10 ;)
Zbudowany świat i bohaterowie są tak rzeczywiści, że czułam jakbym czytała książkę opartą na faktach!
Jest dużo...
„Pustka” to drugi utwór tej autorki, który miałam okazję przeczytać. Przy pierwszym spotkaniu całkiem nieźle się bawiłam, ale miałam trochę zastrzeżeń, więc myślę, że mogę powiedzieć, że zdecydowałam się na zakup „Pustki” trochę w ciemno. Przekonał mnie do tego głównie opis, który wydał się niezwykle intrygujący.
więcejZakupu wcale nie żałuję!
Przede wszystkim książka – ona jest...