Opal

- Filia
- 2019-04-17
- 2015-02-18
- 2012-01-01
Po wszystkim co się stało, nie jestem już tą samą Katy. I nie jestem pewna, jak to się skończy. Gdy jesteśmy coraz bliżej odkrycia prawdy o tajemniczej organizacji odpowiedzialnej za torturowanie i testowanie hybryd, wiem, że dobre zakończenie dla nas nie istnieje. Śmierć kogoś bliskiego jest nadal świeża, pomoc przybywa z najmniej spodziewanego źródła, przyjaciele stają się dla nas śmiertelnym zagrożeniem, ale my nie możemy zawrócić. Nawet jeśli wynik tego starcia zniszczy nasze światy na zawsze.
Razem jesteśmy silniejsi… problem w tym, że oni to wiedzą.
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Każda część jest super! Warto przeczytać
Każda część jest super! Warto przeczytać
Pokaż mimo tonajsłabsza część do tej pory, za dużo głupotek.
najsłabsza część do tej pory, za dużo głupotek.
Pokaż mimo toTrzeci tom w którym dużo się dzieje, zarówno w walce dobra ze złem, jak i w miłości głównych bohaterów. Zakończenie tomu jak zwykle zaskakujące.
Seria jest nieziemska :)
Pokaż mimo toSeria jest nieziemska :)
Niestety, kolejne tomy serii są coraz gorsze. Przede wszystkim te książki są bardzo źle napisane. Język jest infantylny, czasami ciężko ogarnąć, o co autorce chodziło. Większość scen romantycznych było po prostu żenujących, za to te akcyjne nie wzbudzały większych emocji. Jedynie ostatnia scena sprawia, że czytelnik ma ochotę sięgnąć po kolejny tom. Największym minusem książki jest główną bohaterka, która jest tak denerwująca i głupiutka, że nie da się jej kibicować. Mimo wszystko, zostały mi tylko dwie książki do zakończenia serii, więc przeczytam również kolejne tomy.
więcej Pokaż mimo toMyślałam, że autorka da mi chwilę odsapnac między tomami i może poczytam coś bardziej przyjemnego, ale nie... Moc Źródła trzyma mnie w ryzach i lecę z kolejnym tomem bez chwili przerwy. Uwielbiam.
Pokaż mimo toSpoko jest fajna!
Spoko jest fajna!
Polecam!
Pokaż mimo toPrzyznam się ze zakochałam się w tej książce. Czytałam ją z wielka przyjemnością tak jak pozostałe części. Dlaczego jest ich tylko 5 ? Potrzebuję więcej ! Książka to takie połączenie scifi i romansu dla młodzieży. Czasem zachowanie głównej bohaterki czasem było dość żenujące, ale nadal uwielbiam tę książkę.
Pokaż mimo toKto uwielbia serię "Lux" od @jennifer_l_armentrout ręka do góry 🙋♀️
Fakt, że dwa pierwsze troszkę mocniej mnie wciągnęły, środkowy wypadł delikatnie słabiej. To jednak nadal świetna seria - no i Daemon💙
Znacie? Czytacie?
Kto uwielbia serię "Lux" od @jennifer_l_armentrout ręka do góry 🙋♀️
więcej Pokaż mimo toPrzyznam szczerze, że skusiła mnie okładka w empiku. Do niedawna zaczytywałam się tylko w romansach i książkach obyczajowych. Cokolwiek z wątkiem fantastycznym jakoś mnie nie pociągało. Jednak po przeczytaniu trzeciego tomu serii Lux zmieniam zdanie 😁
Fakt, że dwa pierwsze troszkę mocniej mnie wciągnęły,...
Witaj, zachęcam do polubienia i obserwowania fanpage'u który ma na celu zrzeszać fanów Jennifer L Armentrout, a przede wszystkim zebrać liczną grupę osób, które pomogą zmobilizować Filię, aby kontynuowała tłumaczenia książek autorki. Będę wdzięczna za zaangażowanie. Pozdrawiam.
Pokaż mimo tohttps://www.facebook.com/Czytamy-ksi%C4%85%C5%BCki-po-polsku-JLA-103309528791864