Wegetarianizm na pół etatu. Prawie bezmięsne przepisy dla każdego

Okładka książki Wegetarianizm na pół etatu. Prawie bezmięsne przepisy dla każdego Nicola Graimes
Okładka książki Wegetarianizm na pół etatu. Prawie bezmięsne przepisy dla każdego
Nicola Graimes Wydawnictwo: Vivante poradniki
Kategoria:
poradniki
Tytuł oryginału:
The Part-Time Vegetarian: Flexible Recipes to Go (Nearly) Meat-Free
Wydawnictwo:
Vivante
Data wydania:
2018-05-18
Data 1. wyd. pol.:
2018-05-18
Język:
polski
ISBN:
9788365601285
Tagi:
wegetarianizm Dieta odżywianie kulinaria
Średnia ocen

5,0 5,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,0 / 10
5 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
80
61

Na półkach:

nudne

nudne

Pokaż mimo to

avatar
1577
1572

Na półkach: ,

Jedna z najsłabszych książek około-wege, jakie czytałam: jest tak przekombinowana i tak udziwniona, że nie wierzę, żeby ktokolwiek, kto potrzebuje szybko dorzucić do obiadu parę warzyw i chce to zrobić z pomysłem i w ciekawy sposób, zawraca sobie głowę remuladami z kalarepki czy majonezami z krewetek.
Wegetariańskość tych potraw polega gównie na tym, że do niektórych warto dodać cielęcinę, jagnięcinę, starannie przygotowane podroby, rzadkie gatunki ryb albo długo przygotowywane pieczenie.
Brakuje tu fajnych, niebanalnych pomysłów, co wyczarować z rzeczy, które są w lodówce, ale bez wycieczki do azjatyckich delikatesów najwyższej jakości i miotania się między trzema palnikami kuchenki plus piekarnikiem, żeby wszystko zeszklić, skameralizować, zredukować, udusić, zapiec i podlać sosem.
Miłej zabawy.

Jedna z najsłabszych książek około-wege, jakie czytałam: jest tak przekombinowana i tak udziwniona, że nie wierzę, żeby ktokolwiek, kto potrzebuje szybko dorzucić do obiadu parę warzyw i chce to zrobić z pomysłem i w ciekawy sposób, zawraca sobie głowę remuladami z kalarepki czy majonezami z krewetek.
Wegetariańskość tych potraw polega gównie na tym, że do niektórych warto...

więcej Pokaż mimo to

avatar
5961
1382

Na półkach: ,

to raczej nie na typową polską kuchnię, którą zaopatrujemy w osiedlowych sklepikach czy na targach

to raczej nie na typową polską kuchnię, którą zaopatrujemy w osiedlowych sklepikach czy na targach

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    23
  • Przeczytane
    7
  • Użytkowe - przemyt warzyw
    1
  • Dieta i rozwój
    1
  • 2023
    1
  • Kuchnia
    1
  • Kucharskie
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Posiadam
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Wegetarianizm na pół etatu. Prawie bezmięsne przepisy dla każdego


Podobne książki

Przeczytaj także