100 Naboi - Tom 2

- Krzysztof Uliszewski
- Egmont Polska
- sensacja kryminał
- 100 Bullets
- 100 Naboi (The Deluxe Edition) (tom 2)
- komiksy
- Krzysztof Uliszewski
- Vertigo
- sensacja kryminał
W drugim tomie nagradzanej serii 100 naboi agent Graves nadal oferuje skrzywdzonym ludziom możliwość dokonania bezkarnej zemsty. Odsłaniają się kolejne elementy tajemnicy Minutemanów i organizacji, która za nimi stoi, a pan Branch rozwija swoje teorie spiskowe. Coraz wyraźniej zarysowuje się konflikt między Gravesem a jego mocodawcami z Trustu.
Jednym z ludzi, którym agent wręczył aktówkę z zapasem 100 naboi i niemożliwym do namierzenia pistoletem, jest Milo Garret, prywatny detektyw cierpiący na powypadkową amnezję. Ten tajemniczy człowiek z zabandażowaną twarzą prowadzi sprawę, która zbliża go do mrocznego świata Trustu, a zarazem poszukuje odpowiedzi na pytanie, kim jest i skąd ma aktówkę.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [6]
Graves zdradził i szykuje się do bitwy. Zresztą nie tylko on. Augustus próbuje zjednać 13 skłóconych rodzin (Trust) i stworzyć wspólny front przeciwko Greves'owi. Nie ma pojęcia, że zdrada byłego pracownika jest dużo głębsza.
Pokaż mimo tohttps://salomonik.eu/blog/przeczytane/2356-100-naboi-tom-2-brian-azzarello-eduardo-risso
Ależ ta seria jest dobra... Krew, seks, zbrodnie, tajemnica. Mnóstwo pytań, mało odpowiedzi, sekret odsłaniany po kawałku. Mogę czytać te komiksy bez przerwy. Wyrazy uznania dla autorów za utkanie tak przemyślanej i zagmatwanej intrygi.
Pokaż mimo toNajlepszy komiks jaki czytałem w 2018 ;) Polecam
Pokaż mimo tokolejny tom zadaje więcej pytań niż daje odpowiedzi. Historia wielowątkowa ale wątki te powoli zaczynają się ze sobą przeplatać tworząc całość. Za długo zwlekałem z zapoznaniem się z nią
Pokaż mimo to„100 Naboi” to jedna z najbardziej rozpoznawalnych serii wydanych przez Vertigo, imprint DC Comics prezentujący opowieści dla dojrzałego czytelnika. W wielu rankingach klasyfikowana jest na wysokich pozycjach i ma naprawdę dobrą opinię zarówno wśród fanów, jak i krytyków. W Polsce nie była dotąd zaprezentowana w całości, ale ten stan rzeczy niedługo się zmieni – temat...
więcejJAK „SIN CITY”
więcejJeżeli jakiś komiks ma na okładce logo Vertigo, każdy miłośnik opowieści graficznych wie, co czeka na niego w środku. Dojrzałe, mocne, przeznaczone dla dorosłych historie, które przede wszystkim niemal zawsze prezentują rewelacyjny poziom. "100 naboi", opus magnum duetu Azzarello / Risso, należy do najlepszych z nich. Genialna w swej prostocie, doskonale...