Mój obrońca

- 2016-11-24
- 2016-09-06
- Ewa Spirydowicz, Magdalena Ufland
- Amber
- ochroniarz niebezpieczeństwo modelka komandos siła przeszłość cierpienie uczucia bodyguard fortuna zaufanie demony miłość
- The Protector
- literatura obyczajowa, romans
- 2018-03-22
- Ewa Spirydowicz, Magdalena Ufland
- Bestsellerowa Autorka New York Times
Jego ramiona i jego miłość chronią cię przed niebezpieczeństwem.
Lecz czy ochronią was przed przeszłością?
Camille Logan, słynna top modelka i rozpieszczona córeczka bogatego tatusia. Tak widzi ją świat. Nikt nie wie, że za tą fasadą kryją się ponure przeżycia.
Jake Sharp, były komandos i ochroniarz. Twardy i oschły. Tak widzi go świat. Nikt nie wie, że pod tym pancerzem kryje się ból i poczucie winy.
Nagle przychodzi pierwszy anonim. Ktoś grozi Camille śmiercią. Jej ojciec wynajmuje Jake’a...
„Nie ma nic bardziej seksownego niż mężczyzna chroniący swoją kobietę, zwłaszcza jeśli jest jej ochroniarzem”. lubimyczytac.pl
JODI ELLEN MALPAS, jedna z największych mistrzyń literatury erotycznej, zdobyła sławę cyklami Ten Mężczyzna i Ta Noc, które rozpaliły wyobraźnię kobiet na całym świecie. Wszystkie jej powieści z obu serii oraz dwie najnowsze: Mój obrońca i Zakazany mężczyzna królowały na światowych listach bestsellerów. Są tłumaczone na 24 języki.
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Bo życie to nie tylko oddychanie i bicie serca w piersi, to też ludzie, dla których chce się żyć...
Opinie [71]
Niby fajna ale jednak to nie to...za dużo opisów. Jakoś mi się ciężko czytało.
Pokaż mimo toMotyw z prywatnym ochroniarzem i wielką miłoscią między nim, a dziewczyną, którą ochrania był przemielony już wielokrotnie. I chociaż wszystkie te historię są pisane niemal na zasadzie kopiuj wklej cos przyciągnęło mnie do tej książki. Początek był bardzo obiecujący, zapowiadał naprawdę dobrą historię. A jak wyszło ostatecznie? Opowiadanie mocno faluje. Są w nim lepsze i...
więcejUmarłem. Moje życie się skończyło. Nie potrafię się obudzić, ogarnia mnie ciemność. Każdy dzień jest tak samo pusty i równie beznadziejny. Pozostała tylko złość i żal. Jak mam wydostać się na powierzchnię? Potrzebuje ratunku. Nie potrafię się przebić.
więcejCoś przykuwa moją uwage. Jasny promień, może światło, może tylko przewidzenie. Po chwili wszystko staje się jaśniejsze,...
"Mój obrońca " to historia Jake Sharpa i Camille Logan.
więcejOn jest byłym żołnierzem z trudną przeszłością i mnóstwem tajemnic . Ona jest znana top modelka i córka bogatego biznesmena.
Ta dwójka poznaje się gdy Jake który pracuje jako prywatny ochroniarz , zostaje wynajęty przez ojca Camille Trevora Logana do jej ochrony.
Ktoś wysyła listy z pogrozkami, w których...
Powieść z potencjałem, jednak akcję psują przydługie opisy ciągnące się nieraz przez klika stron, powodujące spowolnienie akcji, nic nie wnoszące do emocji. Niejednokrotnie jest to opis od poszczególnych części twarzy do reszty ciała jak zareagowało na daną sytuację. Byłam zmuszona pomijać niektóre fragmenty żeby dobrnąć do końca.
Pokaż mimo toMeh. Motyw oklepany, główna bohaterka zachowuje się jak rozkapryszona, irytująca dziewczynka (ona ma 12 lat czy co?) a ochroniarz jej dorównuje (plus nie zachowuje się jak profesjonalny ochroniarz i potrzebuje terapii, żeby tak pracować). Jeszcze jest tyle opisów, które nic nie wnoszą do książki i mogłyby być usunięte... Ciągnie się wszystko przez te opisy.
Pokaż mimo tocałkiem przyjemna , fajnie się czytało:)polecam:)
Pokaż mimo toBardzo fajna książka. Dużo się dzieje.
Pokaż mimo toFajnie napisany erotyk. Idealny po całej serii thrillerów. Przeczytane w expresowym tempie. Polecam :)
Pokaż mimo toKsiążka jest genialna, cholera jasna przysięgam, że cała postać Sharpa sprawiła, że zakochałam się w tym mężczyźnie i niemal przeniknęłam w ciało Cami. Ta chemia i te naprawdę nieprzesadzone sceny sexu, oraz sama fabuła biją na głowę wszystkie filmy oraz książki z jakimi miałam styczność. Jake był wręcz cholernie namacalny, gdy czytałam jego rozdziały. I bałam się wyciągnąć...