rozwińzwiń

Cereals of antiquity and early Byzantine times. Wheat and barley in medical sources (second to sewenth centuries AD)

Okładka książki Cereals of antiquity and early Byzantine times. Wheat and barley in medical sources (second to sewenth centuries AD) Krzyszof Jagusiak, Maciej Kokoszko, Zofia Rzeźnicka
Okładka książki Cereals of antiquity and early Byzantine times. Wheat and barley in medical sources (second to sewenth centuries AD)
Krzyszof JagusiakMaciej Kokoszko Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego Seria: Byzantina Lodziensia powieść historyczna
526 str. 8 godz. 46 min.
Kategoria:
powieść historyczna
Seria:
Byzantina Lodziensia
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Data wydania:
2014-01-01
Data 1. wydania:
2014-01-01
Liczba stron:
526
Czas czytania
8 godz. 46 min.
Język:
angielski
ISBN:
9788379694754
Tagi:
Bizancjum zboża
Średnia ocen

8,0 8,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.),cz. III. Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.) Maciej Kokoszko, Zofia Rzeźnicka
Ocena 8,0
Dietetyka i sz... Maciej Kokoszko, Zo...
Okładka książki Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część I, Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) Krzyszof Jagusiak, Maciej Kokoszko, Zofia Rzeźnicka
Ocena 8,0
Dietetyka i sz... Krzyszof Jagusiak, ...
Okładka książki Konstantynopol - Nowy Rzym. Miasto i ludzie w okresie wczesnobizantyjskim Sławomir Bralewski, Paweł Filipczak, Maciej Kokoszko, Andrzej Kompa, Małgorzata Leszka, Teresa Wolińska
Ocena 8,0
Konstantynopol... Sławomir Bralewski,...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    5
  • Przeczytane
    2
  • Historia starożytna
    1
  • Kulinaria
    1
  • Historia Średniowiecza
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także