Kiler. A crime comedy based on a Juliusz Machulski film
Wydawnictwo: Felberg SJA literatura piękna
- Felberg SJA
- 2001-01-01
- 2001-01-01
The Felberg English Readers is a new series of literature for elementary through advanced students of English, adapted especially to meet the needs of Poles and familiarize them with what is the English culture specific at the idiomatic, verbal, syntatic, and semantic levels. Every booklet contains a story, explanations of unfamiliar lexical items at the particular level, and exercises to help understand and appreciate the book.
Dodaj cytat z książki Kiler. A crime comedy based on a Juliusz Machulski film
Dodaj cytat
Najlepiej czytać, gdy obejrzało się film (lub na odwrót jak ktoś woli).
Najlepiej czytać, gdy obejrzało się film (lub na odwrót jak ktoś woli).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGenialnie było przeczytać scenariusz do jednego z genialniejszych polskich filmów. Jednak jest to pozycja nie dla każdego. Fakt że trudno czyta się scenariusz filmowy sprawia że ta pozycja w rzeczywistości nadaje się dla prawdziwych miłośników filmu którzy lubią wracać do nie zapomnianych dialogów z filmu. Jednak polecam każdemu.