Deadpool: Deadpool kontra SHIELD

132 str.
- Deadpool, Vol. 4: Deadpool vs. S.H.I.E.L.D.
- Oskar Rogowski
- Egmont Polska
- Marvel Deadpool S.H.I.E.L.D.
- Deadpool, Vol. 4: Deadpool vs. S.H.I.E.L.D.
- Deadpool (tom 4)
- komiksy
- Oskar Rogowski
- Marvel NOW!
- Marvel Deadpool S.H.I.E.L.D.
Od jakiegoś czasu Deadpool ma na pieńku z największą na świecie agencją wywiadowczą SHIELD. Wreszcie nadeszła pora, by wyrównać rachunki. Będzie ostro i zabawnie – jak zawsze w komiksach z Deadpoolem. Będzie też trochę występów gościnnych i – podobnie jak w poprzednich tomach – ciekawa wyprawa w przeszłość.
Autorzy komiksu Deadpool: Deadpool kontra SHIELD to Brian Posehn (popularny amerykański komik znany z kina i telewizji), Gerry Duggan (Hulk, Nova, Hawkeye vs Deadpool), Scott Koblish (Deadpool: Art of War) i Mike Hawthorne (Fear Agent, Conan, G.I.JOE).
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [9]
Deadpool leczy traumę za pomocą brutalności i niehamowanej żądzy krwi. Humor nadal przeplata się ze smutnym klimatem
Pokaż mimo toKolejny tom przygód Deadpoola trzyma dotychczasowy poziom, a poważna atmosfera stopniowo pomiędzy nimi narasta. Mamy sporo krwi, kreatywne (wciąż brutalne) formy zwalczania rywali, kodeks pojedynku, jak i niedokończone sprawy. Jedną z nich wciąż jest nieotrzymanie pieniędzy od agencji SHIELD za robotę wykonaną w pierwszym tomie. Dłużnicy jednak, nie mają zamiaru jej...
więcejTrochę mniej mi się podobała ta część.
Pokaż mimo toKomiksowe "Uniwersum Marvela", to nie tylko historie ubarwiane przykładnym, czysto bohaterskim zachowaniem, etosem prawdziwego heroizmu, mitycznego nieskalanego męstwa, odwagi, której nie będzie można podważyć. To również opowieści przedstawiające postacie, które swoimi poszczególnymi czynami może i są, jak typowo kreowani herosi, ale swym zachowaniem, sposobem podejścia do...
więcejMiejscami zabawnie, czasem żenująco. Szybkie zwroty akcji.
Pokaż mimo toBardzo fajne do nauki angielskiego :)
Pokaż mimo toDeadpool nie ma łatwego życie i ludzie wokół niego też. Kolejny lekki, zabawny tom o przygodach wyszczekanego wariata. Idzie tylko polecić tym co lubią.
Pokaż mimo toOstatni tom historii Wade i "mieszkającej" w nim agentki Preston. Końcówka trzeciego albumu uderzała w dramatyczne tony, jednakże tutaj fabuła wraca na sprawdzone tory, czyli ogromne ilości krwi i absurdalnego humoru.
więcejDeadpool chce rozliczyć finansowe zaległości z agencją SHIELD, a dłużnicy wyznaczają nagrodę za jego głowę, co nie może się dla nich skończyć zbyt...
Trochę gorsza część niż poprzednie dwie. Pośmiałem się, zrozumiałem coś, ale nadal...Dobry zły i brzydki wygrywa wszystko! Fanom i tak polecam z całego serca!