rozwińzwiń

Slow food. Produkty regionalne robią karierę

Okładka książki Slow food. Produkty regionalne robią karierę Carlo Petrini, Benjamin Watson
Okładka książki Slow food. Produkty regionalne robią karierę
Carlo PetriniBenjamin Watson Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza ABA poradniki
279 str. 4 godz. 39 min.
Kategoria:
poradniki
Tytuł oryginału:
Slow food. Le ragioni del gusto
Wydawnictwo:
Oficyna Wydawnicza ABA
Data wydania:
2005-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2005-01-01
Liczba stron:
279
Czas czytania
4 godz. 39 min.
Język:
polski
ISBN:
8388872613
Tłumacz:
Lena Feldman
Tagi:
kuchnia sztuka kulinarna slow food kuchnia regionalna potrawy regionalne kultura stołu
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Slow food. Produkty regionalne robią karierę


Podobne książki

Przeczytaj także