Hardcore. Nowe życie i miłość

- Dom Wydawniczy Rafael
- rap nawrócenie Bóg miłość życie świadectwo
- religia
- rap nawrócenie Bóg miłość życie świadectwo
Chcesz być szczęśliwy? Tutaj, na ziemi? A może życie właśnie stawia Cię pod ścianą? Nie próbuj głową przebić muru, tylko... i właśnie o tym opowiadają:
- EKS, który kiedyś, zanim wstał z łóżka, musiał zapalić zioło i tak „pchał” dzień za dniem, zastanawiając się, „po co to wszystko”,
- KS. KUBA BARTCZAK, który ministrantem był tylko przez tydzień,
- HIOB, którego życie zostało złożone w ofierze podczas rodzinnego paktu ze Złym,
- WIECZNY, który nie potrafił być ani mężem, ani ojcem,
- ARKADIO, który jako nastolatek narobił sobie ogromnych długów i wciąż „szedł w nieznane”,
- POISON, który bił się albo wchodził na słupy wysokiego napięcia – żeby pokazać, co potrafi.
Łączy ich to, że spotkali Jezusa…
Jeżdżą teraz w różne miejsca, dzielą się tym, co sprawiło, że ich życie nabrało sensu. Chcieliby, żeby każdy – bez wyjątku – miał pewność, że WARTO ŻYĆ. Jestem im bardzo wdzięczna, że opowiedzieli i mi, i Tobie o swoich doświadczeniach. Wcale nie obiecują, że będzie łatwo, bo życie to HARDCORE.
(Autorka)
Polecane księgarnie