Niezwykły sklep pana Piotra. Chcę mieć jednorożca!

24 str. 24 min.
- literatura dziecięca
- Niezwykły sklep Pana Piotra
- Pete's Peculiar Pet Shop. I Want a Unicorn!
- Adamantan
- 2016-05-19
- 2016-05-19
- 24 min.
- Barbara Świderska
- rudy kot
Księżniczka zawsze dostawała to, czego chce. Kiedy żąda jednorożca, król idzie do sklepu zoologicznego "Dziwne zwierzaki". Czy pan Piotr i jego przyjaciele pomogą księżniczce znaleźć to, czego naprawdę chce?
"Niezwykły sklep pana Piotra" to urocza seria czterech książeczek dla dzieci. Ciekawa treść oraz wspaniałe ilustracje sprawiają, że tym książkom po prostu nie można się oprzeć!
Przyjaciel do wspólnej zabawy jest dla dziecka ważniejszy niż przedmioty, którym się otacza. Można bawić się byle czym, ale zawsze potrzebny jest ktoś, żeby było wesoło. Dzieci najlepiej uczą się od innych dzieci – warto pamiętać.