Uzdrowienie finansów. Jak z Bożą pomocą wyjść z długów
- biznes, finanse
- POMOC Wydawnictwo Misjonarzy Krwi Chrystusa
- 2015-01-01
- 2015-01-01
- długi finanse
Jeśli chcesz uporządkować swoje finanse, albo zmagasz się z długami, których nie możesz spłacić, nie myśl, że jesteś w sytuacji bez wyjścia! Nie martw się i nie polegaj wyłącznie na swoim rozumie.
Jeżeli masz w sobie wolę realizowania marzeń, stworzenia wspaniałych rzeczy dla siebie i dla innych, Bóg dokona w twoim życiu wspaniałych dzieł. Jeśli tylko zechcesz, Bóg sprawi, że będziesz miał moc do zmiany, że twoja historia będzie zmieniała życie wielu ludzi. Urodziłeś się, by – z mocą Bożą – wykonywać wielkie dzieła.
Bez względu na to, jak zagmatwana jest teraz Twoja sytuacja ekonomiczna, Bóg pomoże Ci z niej wyjść!
W tej książce odnajdziesz nadzieję i dostaniesz bardzo konkretne narzędzia, które pomogą Ci wyjść z długów i mieć kontrolę nad Twoimi finansami. Znajdziesz w niej pomysły na to, jak zaoszczędzić i dowiesz się, jak w 10 krokach dojść do wolności finansowej.
Świadectwa do tej książki napisali ludzie, którzy doświadczyli uzdrowień finansowych, a byli w sytuacjach - po ludzku mówiąc - beznadziejnych. Przyszli do Boga z prośbą o pomoc i doznali wyprowadzenia z niewoli długów, z którymi wcześniej sobie nie radzili. Dzięki nim uwierzysz, że nie jesteś w sytuacji bez wyjścia.
Dodaj cytat z książki Uzdrowienie finansów. Jak z Bożą pomocą wyjść z długów
Dodaj cytat
Książką opisuje sposób zarządzania własnymi finansami w oparciu o teksty biblijne. Wbrew pozorom Biblia jest bogata w teksty na ten temat. Przedstawiona forma nie jest typowym poradnikiem ale do wprowadzenia opisanych porad w życie konieczna jest iskierka wiary i zmiana sposobu myślenia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTe 300 pokaźnych stron przeczytałam w 2 dni. Dla mnie to kolejna po Biblii książka, którą powinien przeczytać każdy wchodzący w dorosłe życie. Książka jest wprawdzie napisana pod kątem wychodzenia z długów ale nic nie stoi na przeszkodzie by czytać ją jako poradnik zarządzania swoimi finansami. Książka pełna biblijnych cytatów, przykładów i świadectw ludzi stosujących opisane zasady, nie brak też w niej dobrego humoru. Czytało mi się ją zaskakująco dobrze. Dla mnie rewelacja!
Te 300 pokaźnych stron przeczytałam w 2 dni. Dla mnie to kolejna po Biblii książka, którą powinien przeczytać każdy wchodzący w dorosłe życie. Książka jest wprawdzie napisana pod kątem wychodzenia z długów ale nic nie stoi na przeszkodzie by czytać ją jako poradnik zarządzania swoimi finansami. Książka pełna biblijnych cytatów, przykładów i świadectw ludzi stosujących...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka, która moze pomóc tym, którym sie wydaje, że są w sytuacji beznadziejnej jeśli chodzi o finanse.Jeśli masz problemy z gospodarowaniem pieniędzmi, wciąż Ci ich brakuje lub masz jakieś długi przeczytaj ten poradnik.Bardzo ciekawe historie ludzi, którzy z Najwyższego pomocą pozbyli się strasznych problemów.Dla mnie świetna i cieszę się, że mam ją w swojej bilblioteczce.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobra książka, zmienia myślenie na wiele spraw. Dobry poradnik dla każdego kto używa pieniędzy, szczególnie dla ludzi w kłopotach finansowych.