Domowe przetwory z owoców i warzyw

Okładka książki Domowe przetwory z owoców i warzyw
Jefim JurczenkoLilia Jurczenko Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne kulinaria, przepisy kulinarne
140 str. 2 godz. 20 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Pererabotka i chranenie fruktov, jagod i ovoščej
Wydawnictwo:
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Data wydania:
1989-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1989-01-01
Liczba stron:
140
Czas czytania
2 godz. 20 min.
Język:
polski
ISBN:
8309014384
Tłumacz:
Adela Kaszak
Tagi:
przetwory owocowo-warzywne kuchnia sztuka kulinarna
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Reklama
Reklama

Podobne książki

Reklama

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
397
395

Na półkach:

Książka przetłumaczona z języka rosyjskiego. Są więc przepisy mało u nas znane na marynaty, kwaszonki, soki, marmolady, konfitury, kwasy i inne przetwory z warzyw i owoców.


Dzika róża, jarzębina, pigwa, dereń, rokitnik, żurawina, aronia, ałycza, mirabelki, rajskie jabłuszka  oraz jako ciekawostka - tkemali  to oprócz najpopularniejszych owoców u nas rosnących proponowane surowce na przetwory.

Przepisy są proste, składniki niewyszukane.

Autorzy wzięli pod uwagę ograniczenia dla diabetyków i zamieścili porady na ten temat.

Książka przetłumaczona z języka rosyjskiego. Są więc przepisy mało u nas znane na marynaty, kwaszonki, soki, marmolady, konfitury, kwasy i inne przetwory z warzyw i owoców.


Dzika róża, jarzębina, pigwa, dereń, rokitnik, żurawina, aronia, ałycza, mirabelki, rajskie jabłuszka  oraz jako ciekawostka - tkemali  to oprócz najpopularniejszych owoców u nas rosnących proponowane...

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Domowe przetwory z owoców i warzyw


Reklama
zgłoś błąd