Desery lodowe

Okładka książki Desery lodowe Eliq Maranik
Okładka książki Desery lodowe
Eliq Maranik Wydawnictwo: Grupa Wydawnicza Foksal kulinaria, przepisy kulinarne
160 str. 2 godz. 40 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Eiscreme
Wydawnictwo:
Grupa Wydawnicza Foksal
Data wydania:
2014-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2014-01-01
Liczba stron:
160
Czas czytania
2 godz. 40 min.
Język:
polski
ISBN:
9788328007932
Tagi:
lody desery
Średnia ocen

6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
50
50

Na półkach: , ,

Nie wiem czy jest lepsza książka o lodach, osobiście nie znam. W niej jest wszystko co trzeba wiedzieć, a nawet więcej. Do strony 30 jest sama teoria, niby dużo, a tak napisane, że nie wiadomo kiedy dotarło się do jej końca. Potem są przepisy, czyli: składniki, przygotowanie składników, przygotowanie masy, chłodzenie, zamrażanie, podawanie. Instrukcja jest tak napisana, że nie mogą powstawać pytania. Wszystko jest jasne i klarowne, oczywiście obok piękne zdjęcia. Na końcu książki znajdują się przepisy na rożki, karmelizowane orzechy, dżem z małych miękkich owoców i różne sosy.

Przepisy na lody czyli: gałkowe, sorbety, granita, lody na patyku

Do oceny 10 brakuje mi przepisów (ilościowo).
Chociaż może faktycznie więcej się nie da :D

Nie wiem czy jest lepsza książka o lodach, osobiście nie znam. W niej jest wszystko co trzeba wiedzieć, a nawet więcej. Do strony 30 jest sama teoria, niby dużo, a tak napisane, że nie wiadomo kiedy dotarło się do jej końca. Potem są przepisy, czyli: składniki, przygotowanie składników, przygotowanie masy, chłodzenie, zamrażanie, podawanie. Instrukcja jest tak napisana, że...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Posiadam
    6
  • Przeczytane
    4
  • Chcę przeczytać
    3
  • Zdrowie, Dieta, Zioła, Uroda
    1
  • Kucharskie
    1
  • Teraz czytam
    1
  • Posiadane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Desery lodowe


Podobne książki

Przeczytaj także