Koszmarny narzeczony

- Jaworski
- 2006-01-01
- 2006-01-01
Książka ma ISBN w dwóch formatach (jak wiele książek wydanych w roku 2006). Ten drugi to: 8388797697.
... barszcz pryska na obrus, dziewczyna usiłuje złapać przewracający się talerz. za późno, na obrus i sukienkę leje się struga czerwonej cieczy. Katastrofa! Pan Marian gwałtownie wstaje. No tak cedzi było za pięknie. Moja dorosła córka jak nikt na świecie potrafi fundować mi rozczarowanie. Przez chwilę, Andżeliko, wydawało mi się, że jesteś coś warta. Przez krótką chwilę. (...) Wstyd! Wstyd mi, że jestes moim dzieckiem!.