Puella Magi Madoka Magica: The different story. Tom 3

- komiksy
- Jan Świderski, Dariusz Domińczak
- Puella Magi Madoka Magica: The different story
- akcja czarodziejki dramat fantasy siły nadprzyrodzone seinen manga
Kyoko i Sayaka powoli coraz bardziej pogrążają się w otchłani rozpaczy - takie zresztą jest przeznaczenie wszystkich czarodziejek. Mami również straciła całą swoją nadzieję i wolę walki. Jednak istnieje dla nich ratunek...
Dodaj książkę do biblioteczki
Dodaj cytat z książki Puella Magi Madoka Magica: The different story. Tom 3
Dodaj cytat
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [3]
Nic nie pobije pierwszej serii, ale podziwiam autorów za pomysł. Niby jedna manga, jedna historia, ale stwarza tyle możliwości, tyle wersji alternatywnych i tyle światów, że można to ciągnąć na kilka serii.
Pokaż mimo toOpinia dla wszystkich tomów. Oryginalną serię z uniwersum Madoki poznałam przez anime i nadal bardzo pozytywnie je wspominam. "The Different Story" przedstawia wydarzenia z alternatywnej lini czasowej. Największym plusem tej mangi jest rozwinięcie postaci Mami i Kyoko, w końcu mają szansę udowodnić zawarty w nich potencjał. Mami nabiera w końcu charakteru, nie jest już...
więcejAh, The Different Story.
więcejCzyli manga, która według mnie zasługiwała na adaptację, a w zamian dostaliśmy Rebellion.
Jako wielka fanka Kyouko byłam ucieszona, że w końcu zostanie protagonistą i dostanie więcej uwagi, ale i bałam się, że manga może zepsuć moje spojrzenie na postacie i całą serię. Czy zostałam rozczarowana czy oczarowana? Przekonajcie się sami.
Manga (a...