Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Patronat LC
Julita Bator Wydawnictwo: Znak kulinaria, przepisy kulinarne
208 str.
Data wydania:
2014-09-22
Data 1. wyd. pol.:
2014-09-22
Liczba stron:
208
Język:
polski
ISBN:
9788324032204
Wydawnictwo:
Znak
Tagi:
odżywianie zdrowie potrawy ekologia
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Data wydania:
2014-09-22
Liczba stron:
208
Język:
polski
ISBN:
9788324032204
Tagi:
odżywianie zdrowie potrawy ekologia
Średnia ocen
7,1 / 10
176 ocen 29 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Porównaj ceny

Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama

Książki autora

Reklama

Podobne książki

Więcej
więcej

Oficjalne recenzje i

Zupa otruła recenzenta!


[ 14 ] Link do recenzji

Oceny

Średnia ocen
7,1 / 10
176 ocen
Twoja ocena
0 / 10
Reklama

Opinie [29]

Sortuj:
400
36

Na półkach: , , ,

Mam świadomość, że książka została wydana w 2014 roku. Wtedy tego typu pozycje mam wrażenie dopiero wkraczały na polski rynek. Dziś jest to dla mnie pozycja dla początkujących. Powiedziała bym, że dla ludzi którzy dopiero zaczynają się interesować zdrowym odżywianiem, a z gotowaniem w domu im nie po drodze. Dla starych wyjadaczy książka nie będzie odkrywcza. Niemniej...

więcej Pokaż mimo to

514
167

Na półkach: ,

Dobra książka. Przydatna. Mądrze napisana.
Nie chcesz, żeby twoje dziecko świeciło w ciemności od nadmiaru nafaszerowania tzw. chemią, ugotuj/upiecz/przyrządź wedle wskazówek autorki.
Jest prosto, bezpretensjonalnie, bez udziwnień, mądralowania i popisywania się.
Czego zabrakło, bym oceniła tę pozycję choć nieco wyżej?
Ano, skoro autorka tego, jak by nie było poradnika...

więcej Pokaż mimo to

359
81

Na półkach: ,

Uwaga to książka tylko z przepisami.

Pokaż mimo to

Reklama
148
19

Na półkach: ,

Ciekawe przepisy.

Pokaż mimo to

27
1

Na półkach: ,

Najlepsze są bułki orkiszowe polecam !!!!! :-) ^^

Pokaż mimo to

359
23

Na półkach: , , ,

Barwniki, aromaty, wzmacniacze smaku i konserwanty znajdują się już we wszystkim, co jemy, dlatego warto samodzielnie przygotowywać potrawy i ograniczyć ilość spożywanej przez nas chemii. Właśnie o tym jest ta książka.

Książka składa się z 10 rozdziałów. Znajdziecie tutaj zdrowe przepisy na dania obiadowe, pomysły na drugie śniadanie, desery, napoje itp. Każdy przepis...

więcej Pokaż mimo to

573
145

Na półkach: ,

Super przepisy, ładne zdjęcia, aż chce się gotować. Ta książka podoba mi się o wiele bardziej niż poprzednia część tej autorki.

Pokaż mimo to

233
15

Na półkach: ,

Ciężko mi ocenić tą książkę, może gdy wykonam większość przepisów. Przepisy wyglądają na banalne, ale i smaczne..Osobiście uważam, że dobrze jest mieć takie sprawdzone receptury na każdą okazję i warto je zapisywać chociażby dla siebie.

Pokaż mimo to

634
157

Na półkach: ,

Piękne wydanie (papier, fotografie, twarda oprawa). Może cieszyć oko na półce i zachęcać dość chwytliwym tytułem. Jeśli chodzi o treść, przysłowiowej "Ameryki" w tym przypadku kulinarnej ja nie odkryłam. Ale kto wie, co Wy odkryjecie........:)

Pokaż mimo to

1542
148

Na półkach: , , , ,

Druga książka Julity Bator, tym razem mniej teori, więciej gotowania:)
Przedstawione są bardzo fajne przepisy, które nie są skomplikowane, nie wymagają też poświęcania mnóstwa czasu. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona, ponieważ już niejednokrotnie korzytałam z tych właśnie przepisów. Polecam naleśniki wg Julity Bator, są pyszniutkie i delikatne, moja rodzina się...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    418
  • Przeczytane
    253
  • Posiadam
    132
  • Chcę w prezencie
    23
  • Ulubione
    11
  • Kulinarne
    8
  • Poradniki
    7
  • Teraz czytam
    7
  • 2014
    7
  • 2015
    6

Reklama
Reklama

Tu pojawią się rekomendacje dla ciebie

Aby zobaczyć rekomendacje oceń 30 książek w serwisie

Oceń

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy


Video

Video
Reklama

Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd