Ślub w wyższych sferach
Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Światowe Życie Extra literatura obyczajowa, romans
- literatura obyczajowa, romans
- Harlequin Światowe Życie Extra
- Wife in the shadows
- Harlequin
- 2013-06-07
- 2013-06-07
- Monika Łesyszak
- harlequin romans uwodziciel małżeństwo miłość
Ani Elena Blake, ani hrabia Angelo Manzini, słynny uwodziciel, nie chcą małżeństwa zaaranżowanego przez rodzinę. Lecz nie mają wyjścia. W towarzystwie hrabia zachowuje się nienagannie, a Elena posłusznie odgrywa rolę hrabiny. Papierowe małżeństwo ma trwać dwa lata. Jednak Angelo nieoczekiwanie zakochuje się w Elenie i postanawia zdobyć jej uczucie.
Pod koniec książki akcja zaczęła być wciągająca, wtedy dopiero główny bohater romantyczny zaczął walczyć o swoją miłość, chociaż brakowało mi w tej książce jego przemyśleń...Tak przez większą połowę książki główna bohaterka dręczyła się i żyła w zamknięciu, co nie potrafiło za zbytnio wciągnąć w całą książkę.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSara Craven - "Ślub w Wyższych sferach"/"Wife in the Shadows"
Elena + Angelo ---- B
*2011
Sara Craven - "Ślub w Wyższych sferach"/"Wife in the Shadows"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toElena + Angelo ---- B
*2011
Pochłania się ją migiem, prosto napisana ale na nudę w sam raz :)
Pochłania się ją migiem, prosto napisana ale na nudę w sam raz :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCiekawa...
Ciekawa...