Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej

Okładka książki Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Ewa AszkiewiczRomana Chojnacka Wydawnictwo: Publicat kulinaria, przepisy kulinarne
528 str. 8 godz. 48 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Publicat
Data wydania:
2012-01-18
Data 1. wyd. pol.:
2012-01-18
Liczba stron:
528
Czas czytania
8 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324519156
Tagi:
Kuchnia Kulinaria Przepisy Encyklopedia
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
7,4 7,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Książki autora

Podobne książki

Reklama

Oceny

Średnia ocen
7,4 / 10
21 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
151
18

Na półkach:

Przeczytałam całą. To książka głównie dla ludzi, którzy nie mają internetu i chcą się dowiedzieć, ile minut gotować jajka, jak przechowywać mięso kurczaka, jakie są przyprawy w kuchni, jakie zioła, jak filetować rybę albo zrobić przepis X.

Przeczytałam całą. To książka głównie dla ludzi, którzy nie mają internetu i chcą się dowiedzieć, ile minut gotować jajka, jak przechowywać mięso kurczaka, jakie są przyprawy w kuchni, jakie zioła, jak filetować rybę albo zrobić przepis X.

Pokaż mimo to

2
avatar
173
32

Na półkach: ,

Skarbnica wiedzy dla laików oraz znakomite jej uzupełnie dla wszystkich fanów gotowania.

Skarbnica wiedzy dla laików oraz znakomite jej uzupełnie dla wszystkich fanów gotowania.

Pokaż mimo to

2
avatar
870
44

Na półkach: ,

Nie mogę powiedzieć, że przeczytałam tę książkę, bo tak naprawdę wielokrotnie do niej powracam - świetna dla początkujących w kuchni, jak i dla tych już wprawionych. Rewelacja. Smacznego!

Nie mogę powiedzieć, że przeczytałam tę książkę, bo tak naprawdę wielokrotnie do niej powracam - świetna dla początkujących w kuchni, jak i dla tych już wprawionych. Rewelacja. Smacznego!

Pokaż mimo to

5
Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej


Reklama
zgłoś błąd