Bądź sexy
- Rebis
- 2008-01-01
- 2008-01-01
- Sylwia Jaśkiewicz-Budek
- Helena Frith Powell Autoprezentacja Kobieta -- psychologia Mężczyzna -- psychologia Stosunki interpersonalne -- psychologia Wydawnictwa popularne
W książce tej autorka ujawnia sekrety, które pomogą ci opanować sztukę emanowania seksapilem, podkreślania urody oraz wypracowywania interesującej osobowości. Dowiesz się m.in., jak:
- nabrać pewności siebie i stworzyć seksowny wizerunek;
- flirtować i oczarowywać ciekawą rozmową oraz błyskotliwym poczuciem humoru;
- eksponować atuty urody, żeby wyglądać oszałamiająco;
- wzmocnić swój seksapil z pomocą muzyki, filmu i literatury.
Wykorzystaj rady zawarte w Bądź sexy, a wkrótce to ty będziesz przyciągać pełne podziwu spojrzenia.
Wykorzystaj jeden z naszych pomysłów...
Pamiętaj: jeden dobry pomysł może odmienić twoje życie.
...bądź błyskotliwy!
Porozmawiajmy o tobie. Przeczytałaś mnóstwo fachowych poradników i czasopism na ten temat, a jednak wciąż brakuje ci sprawdzonych pomysłów. Znajdziesz je właśnie tutaj. Wskazówki zawarte w tej książce łączą praktykę z teorią, tworząc idealny zestaw, dzięki któremu nauczysz się być sexy w każdej sytuacji.
Dwie obietnice:
Pierwsza – nie będziesz musiała brnąć przez potok słów ani przedzierać się przez gąszcz teorii po to, by natrafić na okruchy mądrości.
Druga – nasza autorka nie będzie traktować cię z wyższością, ponieważ wie, jak to jest być na twoim miejscu.
Wszystko jest proste, gdy masz dobry pomysł.
Książka za 2 zł w Tesco, więc i tak nie żałuję. Niemniej jednak to pozycja wyjątkowo nieinteresująca. To nawet nie są porady w stylu: chodź wyprostowana i czuj się sexy, bo jeśli tak robisz, inni też tak myślą. Nie. To poradnik w stylu "jak być sexy dla swojego mężczyzny", trochę dziwne porady, nieaktualne, w stylu - spryskaj się perfumami. Serio? Robię to codziennie:)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOt, taki sobie babski poradnik. Miło i szybko się czyta. Kilka nowych rzeczy się dowiedziałam.