rozwińzwiń

Obiad nad Bosforem. Kuchnia turecka

Okładka książki Obiad nad Bosforem. Kuchnia turecka Danuta Chmielowska
Okładka książki Obiad nad Bosforem. Kuchnia turecka
Danuta Chmielowska Wydawnictwo: Watra Seria: Kuchnie Różnych Narodów [Watra] kulinaria, przepisy kulinarne
183 str. 3 godz. 3 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Kuchnie Różnych Narodów [Watra]
Wydawnictwo:
Watra
Data wydania:
1990-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1990-01-01
Liczba stron:
183
Czas czytania
3 godz. 3 min.
Język:
polski
ISBN:
8322502915
Tagi:
kuchnia turecka Turcja kebab pilaw szaszłyki kulinaria przepisy kulinarne
Średnia ocen

7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Być kobietą w Oriencie Danuta Chmielowska, Barbara Grabowska, Teresa Halik, Asiye Kilic-Eryilmaz, Krystyna Łyczkowska, Ewa Machut-Mendecka, Roman Marcinkowski, Agata Nalborczyk, Halina Ogarek-Czoj, Krystyna Okazaki, Szoszana Ronen, Anna Ewa Rzepecka, Anna Sieklucka, Maria Składanek, Jerzy Tulisow, Alicja Wrzesińska
Ocena 6,4
Być kobietą w ... Danuta Chmielowska,...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
8 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
374
374

Na półkach: , ,

Jedna z moich "ulubionych" książeczek kucharskich wydanych w serii Kuchnie rożnych narodów. Głównie za sprawą całkiem interesująco napisanej części turystyczno - informacyjnej, zajmującej około połowę objętości, wzbogaconej opowieściami o przygodach legendarnego Hodży Nasreddina oraz małym słowniczkiem polsko - tureckim.
Druga część to już zwykłe przepisy kulinarne pogrupowane w tematyczne działy. Niestety nie informacji dla ilu osób wystarcza przygotowana potrawa oraz brak jest zdjęć. Minusem jest również kiepskawa okładka (łatwo się przeciera) i słabe mocowanie kartek (papier jest moim zdaniem za gruby i przy korzystaniu, po rozłożeniu łatwo o odklejenie się kartki od grzbietu).

Jedna z moich "ulubionych" książeczek kucharskich wydanych w serii Kuchnie rożnych narodów. Głównie za sprawą całkiem interesująco napisanej części turystyczno - informacyjnej, zajmującej około połowę objętości, wzbogaconej opowieściami o przygodach legendarnego Hodży Nasreddina oraz małym słowniczkiem polsko - tureckim.
Druga część to już zwykłe przepisy kulinarne...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    10
  • Posiadam
    9
  • Chcę przeczytać
    9
  • Kuchnia
    1
  • Kulchnia
    1
  • Przed 2014
    1
  • Kulinarne
    1
  • Sródziemnomorskie
    1
  • Kulinaria
    1
  • Kuchnia
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Obiad nad Bosforem. Kuchnia turecka


Podobne książki

Przeczytaj także