Przyjaciele rocka
Wydawnictwo: Akapit Press Cykl: Magazyn Heart - grzechu wart (tom 4) literatura młodzieżowa
- literatura młodzieżowa
- Magazyn Heart - grzechu wart (tom 4)
- Akapit Press
- 2012-01-01
- 2012-01-01
- literatura młodzieżowa
Ellie spędza wakacje na praktykach w redakcji Magazynu Heart. Jest to niesamowita okazja spełnienia marzeń dla osób, dla wszystkich tych, którzy pragną zostać dziennikarzem. Czy Ellie sprosta zadaniu jakie przydzieli jej Naczelna? Czy przyjaźń z najlepszą przyjaciółką przetrwa próbę czasu? Nic nie zwiastuje tego, że będzie dobrze, dopóki Eliie nie pozna przystojnego chłopaka, który przywróci Eliie wiarę we własne możliwości.
Świetna! Każdą książkę z tej serii czytałam z zapartym tchem, posiada ona ciekawą fabułę i wciągające losy bohaterów. Jednym słowem cudowna, godna polecenia!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajna, wakacyjna lekka książka dla dziewczyn
Fajna, wakacyjna lekka książka dla dziewczyn
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna część o Ellie. Młoda dziennikarka próbuje przeprowadzić wywiad z dzieckiem gwiazdy rocka. Genialna, jak wszystkie części tej serii. Polecam wszystkie jej książki. Pisze w prosty, fajny sposób.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna z pierwszych serii młodzieżowych jakie czytałam :D
Jedna z pierwszych serii młodzieżowych jakie czytałam :D