Współczesny menedżer w organizacji

- poradniki
- WEZ
- 2012-09-07
- 2012-09-07
- menedżer organizacja organizacja czasu pracy delegowanie zarządzanie motywacja
Masz w planach zostanie menedżerem? Już nim jesteś, ale wciąż chcesz wiedzieć więcej? Współczesny menedżer w organizacji Beaty Juszczyk to książka właśnie dla Ciebie! Autorka jest specjalistką od zarządzania na różnych obszarach działalności i swoją znajomość tematu chce przekazać innym. Książka zawiera rozważania teoretyczne poparte badaniami. Jednak równie ważne jest praktyczne zastosowanie umiejętności. Głównym celem autorki publikacji stało się przekazanie, jak najlepszego organizowania pracy menedżera. W związku z tym, każdy rozdział zawiera praktyczne ćwiczenia, które wykonuje się indywidualnie. Służą one określeniu osobowości menedżera i temu, jak ją optymalnie wykorzystać oraz udoskonalić. Ćwiczenia te można potraktować jako zabawę, ale zdziwisz się, jak bardzo ważne się okażą. Poznaj tajniki zarządzania i stań się mistrzem na polu prywatnym i zawodowym!
Autorka jasno prezentuje zagadnienia związane z pracą menedżera. Dużym atutem jest poruszenie kwestii kobiet na kierowniczych stanowiskach. Ponadto ćwiczenia pozwalają na samodoskonalenie. Można je drukować w dowolnej konfiguracji i porównywać postępy.