Kuchnia japońska

Okładka książki Kuchnia japońska
Kimiko Barber Wydawnictwo: Publicat kulinaria, przepisy kulinarne
240 str. 4 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
THE JAPANESE KITCHEN
Wydawnictwo:
Publicat
Data wydania:
2009-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2009-01-01
Liczba stron:
240
Czas czytania
4 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
978-83-245-1759-6
Tłumacz:
Liwiusz Berowski
Tagi:
kuchnia japońska
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
8,7 8,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Podobne książki

Reklama

Oceny

Średnia ocen
8,7 / 10
7 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
1251
23

Na półkach: , ,

Bogato ilustrowany przewodnik kulinarny - to zdecydowanie coś więcej niż książka kucharska: opisuje historię, znaczenie i zastosowanie konkretnych składników. Oprócz tego oczywiście zawiera smakowite przepisy. Aż chce się jeść, czytać, oglądać fotografie i gotować!

Bogato ilustrowany przewodnik kulinarny - to zdecydowanie coś więcej niż książka kucharska: opisuje historię, znaczenie i zastosowanie konkretnych składników. Oprócz tego oczywiście zawiera smakowite przepisy. Aż chce się jeść, czytać, oglądać fotografie i gotować!

Pokaż mimo to

6
avatar
193
39

Na półkach:

Połączenie książki kucharskiej z krótkim rysem historycznym i kulturowym. Dokładne opisanie każdego z ważniejszych składników kuchni Japońskiej (smak, wygląd, zastosowanie itp). Szkoda tylko, że większość tych składników jest dość trudna do kupienia w Polsce (korzeń lotosu, japońskie grzyby, różne odmiany wodorostów...)

Połączenie książki kucharskiej z krótkim rysem historycznym i kulturowym. Dokładne opisanie każdego z ważniejszych składników kuchni Japońskiej (smak, wygląd, zastosowanie itp). Szkoda tylko, że większość tych składników jest dość trudna do kupienia w Polsce (korzeń lotosu, japońskie grzyby, różne odmiany wodorostów...)

Pokaż mimo to

2
Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia japońska


Reklama
zgłoś błąd