Kuchnia japońska

Kimiko Barber Wydawnictwo: Publicat kulinaria, przepisy kulinarne
240 str.
Tytuł oryginału:
THE JAPANESE KITCHEN
Data wydania:
2009-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2009-01-01
Liczba stron:
240
Język:
polski
ISBN:
978-83-245-1759-6
Tłumacz:
Liwiusz Berowski
Wydawnictwo:
Publicat
Tagi:
kuchnia japońska
Tytuł oryginału:
THE JAPANESE KITCHEN
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Data wydania:
2009-01-01
Liczba stron:
240
Język:
polski
ISBN:
978-83-245-1759-6
Tłumacz:
Liwiusz Berowski
Tagi:
kuchnia japońska
Średnia ocen
8,7 / 10
7 ocen 2 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
8,7 / 10
7 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinie [2]

Sortuj:
863
8

Na półkach: , ,

Bogato ilustrowany przewodnik kulinarny - to zdecydowanie coś więcej niż książka kucharska: opisuje historię, znaczenie i zastosowanie konkretnych składników. Oprócz tego oczywiście zawiera smakowite przepisy. Aż chce się jeść, czytać, oglądać fotografie i gotować!

Pokaż mimo to

179
39

Na półkach:

Połączenie książki kucharskiej z krótkim rysem historycznym i kulturowym. Dokładne opisanie każdego z ważniejszych składników kuchni Japońskiej (smak, wygląd, zastosowanie itp). Szkoda tylko, że większość tych składników jest dość trudna do kupienia w Polsce (korzeń lotosu, japońskie grzyby, różne odmiany wodorostów...)

Pokaż mimo to

Reklama

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    24
  • Przeczytane
    11
  • Posiadam
    10
  • Japonia
    3
  • Ulubione
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Klimaty Azjatyckie
    1
  • East, East, East
    1
  • Jadło
    1
  • Kulinaria/historie, obyczaje okołokuchenne
    1

Reklama

Tu pojawią się rekomendacje dla ciebie

Aby zobaczyć rekomendacje oceń 30 książek w serwisie

Oceń

Wypożycz z biblioteki

Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia japońska


Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd
zgłoś błąd