Ucisz mnie pocałunkiem

- Magdalena Olejnik
- Jaguar
- dla młodzieży piosenki dla Pauli
- Cállame con un beso
- Piosenki dla Pauli (tom 3)
- literatura młodzieżowa
- Magdalena Olejnik
- dla młodzieży piosenki dla Pauli
Trzeci tom bestsellerowej hiszpańskiej serii dla nastolatek, która podbiła serca również polskich czytelniczek. Czas mija, a życie przynosi nowe wyzwania, nowe doświadczenia, nowych przyjaciół... Paula będzie musiała podjąć kilka ważnych decyzji, z których żadna nie będzie łatwa - czy związek na odległość w ogóle ma sens?
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Dyskusje
Wypożycz z biblioteki
W miłości nie liczą sie wiek, rasa, ani przekonania religijne. Liczy się tylko serce i uczucia. Gdy dwie osoby się kochają, wagę ma tylko to...
RozwińSłyszała, że czasem trzeba pójść na dno, żeby odbić się i popłynąć do góry. W takiej sytuacji zaciskasz zęby, uginasz kolana i wybijasz się ...
RozwińChoćby niektóre osoby nie wierzyły, że możesz osiągnąć w życiu co zechcesz, nie pozwól, by przekonały cie o tym. Jednak w tym wypadku lepiej...
Rozwiń
Opinie [22]
Cudna, zakończenie zwalilo mnie z nóg, a cała książka trzymała mnie w napięciu aż do samego końca. Polecam!!!
Pokaż mimo toAkcja - niesamowita! Znów to samo, a mianowicie okrutne zakończenie, po którym serce krzyczy "WIĘCEJ, WIĘCEJ", a Ty wiesz, że więcej już nie ma... Epilog potrafi zakręcić w głowie strasznie i nagle nie wiesz co tak naprawdę się stało.
Pokaż mimo toCała seria - rewelacja ;)
Pokaż mimo toNiestety ostatnia część cudownej serii 💞
Pokaż mimo toWedług mnie, ta część jest najlepsza ze wszystkich trzech. Książka wciągająca. Polecam
Pokaż mimo toPaula po otrzymaniu stypendium w Anglii wyjeżdża, zostawiając Alexa w Hiszpanii. Chłopak otworzył bibliokafejkę i pracuje właśnie nad swoją drugą książką. Rozłąka i tęsknota nie wpływa dobrze na ich związek, a rozmowy przez komunikatory nie mogą równać się z fizycznymi bliskościami.
więcejW tym samym czasie Miriam pakuje się w kłopoty. Jej brat Mario ze swoją dziewczyną Dianą...
Przeczytałam całą serię. W tamte wakacje 2 pierwsze części, w te wakacje dopiero "Ucisz mnie pocałunkiem" gdyż nie mogłam jej nigdzie dostać. Książka jak najbardziej przypadła mi do gustu. Trzyma w napięciu. Do tego tyle zmian w życiu sugusek, jednak wszystko kończy się happy endem. Polecam każdej nastolatce, a także dorosłym całą serię.
Pokaż mimo toPaczka sugusek rozpadła się i każda z nich poszła w swoją stronę.
więcejPaula wyjeżdża na studia do Londynu, a to oznacza rozłąkę z Alexem na kilka miesięcy. Czy ich związek podoła temu wyzwaniu?
Tymczasem Miriam wpadła w nieodpowiednie towarzystwo i wpada w tarapaty, a Cris ma nowego chłopaka. Diana i Mario przeżywają mały kryzys w związku.
Czy przyjaciółki znów się połączą i...
Tom drugi o wiele lepszy ale nie najgorszy . Polecam przeczytanie całej serii i poznanie zagmatwanej historii Pauli .
Pokaż mimo toWg mnie ta część jest najnudniejsza ze wszystkich trzech. Owszem, wątek Pauli przebywającej w Londynie jest nieco wciągający. Podobał mi się również wątek Pandory. Ale reszta ? Pomysł na zmianę Miriam nie był za dobry. A te wszystkie rozterki Pauli i Alexa ? Zbyt uczuciowe...Najgorszym wątkiem wg mnie był wątek Diany i Maria. Diana obraziła się za to, że jej chłopak...