Święta w rezydencji
Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Światowe Życie literatura obyczajowa, romans
- literatura obyczajowa, romans
- Harlequin Światowe Życie
- Christmas marriage mission
- Harlequin
- 2007-01-01
- 2007-01-01
- Anna Sosnowska
- milioner związki święta uczucia posiadłość
Multimilioner Mitchell Grey, zawsze otoczony pięknymi kobietami, z zasady unika stałych związków. Jednak nowo poznana ognistowłosa Kay Sherwood wyjątkowo go zafascynowała. Ale Kay jest niestety samotną matką, a Mitchell nie może przecież związać się z kobietą wychowującą dwoje dzieci. Mimo to zaprasza całą rodzinę na święta do swojej posiadłości...
Nieco inna książka, niż można by się spodziewać. Po przeczytaniu samego opowiadania, przypisałabym je do serii Harlequin Romans, a nie Światowe Życie.
Nie było nienawiści, zemsty, ale spokojne spotkania.
Najlepsza, a zarazem najśmieszniejsza była ich pierwsza randka, a dokładnie jej finał. Pomysłowość bohaterki nie znała granic.
Ciekawą postacią była matka Kay, Leonora, która była przykładem tego, że miłość może przyjść w każdym wieku.
Jedyne, czego mi brakowało, to dokładniejszego opisu ich randek. Autorka wspominała tylko, że miło spędzili czas… Tak samo miłym dopełnieniem książki, byłby epilog, którego niestety nie było.
Polecam!!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOwszem, Mitchell jest milionerem, jak większość bohaterów tej serii, ale nie jest bezwzględnym Włochem, czy Grekiem, lecz zwyczajnym Brytyjczykiem.
Nie było nienawiści, zemsty, ale spokojne spotkania.
Najlepsza, a zarazem...