Świat Komiksu - 29 - (sierpień 2002)

- czasopisma
- Egmont Polska
- 2002-08-01
- 2002-08-01
- 36 min.
Komiks
* Wspomnienia z kosmosu Zepsuty sc. Pierre de la Verech, rys. Enki Bilal
* Świetlana przyszłość Salomonowy wyrok losu sc. i rys. B. Gazzotti, R. Meyer, F. Vehlmann
* Baker Street Incydent na Tamizie sc. Pierre Veys, rys. Nicolas Barral
* W poszukiwaniu odpowiedzi Czy można bezkarnie przeciwstawiać się bogom? sc. Jean David Morvan, rys. Philippe Buchet
* Orientmenowe wariacje Martwi, żenuje powraca sc. Jacek Kowalski, rys. Krystian Bemke
* Orientmenowe wariacje Uwaga! erotyk sc. Kabul, rys. Tomasz Piorunowski
* Orientmenowe wariacje Orient Men v. Górski & Butch sc. Tobiasz Piątkowski, rys. Robert Adler
* Orientmenowe wariacje Historia nie całkiem prawdziwa sc. i rys. Ziuto
* Orientmenowe wariacje Historia Orient Mena sc. i rys. Krzysztof Kopeć
* Orientmenowe wariacje Orientuj się sc. i rys. Śledziu
Inne
* Ze świata komiksu - wieści (opr. Wojciech Birek)
* Ze świata komiksu - recenzje (opr. Artur Długosz)
* Wojciech Birek - Miłość i śmierć w cesarskim Rzymie
* Wojciech Birek - Catholic fantasy
* Wojciech Birek - W antyanachronicznej służbie
* Wojciech Birek - Strzygi i szpiedzy
* Wojciech Birek - Funky Koval żyje
Bardzo dobry numer a na wyróżnienie zasługuje ,,Świetlana Przyszłość - Salomonowy Wyrok Losu" opowieść o tym co mogą spowodować wszystkie te zabawy człowiekiem i jego genomem i pytanie kto jest wtedy twórcą lub matką dziecka?